Ο Νίκος Κασιδόκωστας γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη το 1960. Έχει δύο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Γιάννη.

kasidokostas-nΜέλος αθλητικής οικογένειας, ακολούθησε τον αθλητισμό και ο ίδιος. Αγάπησε το θαλάσσιο σκι και εργάσθηκε από νωρίς στις οικογενειακές σχολές ως προπονητής του θαλασσίου σκι, τόσο στη Βουλιαγμένη, όσο και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Οι σπουδές του στο Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων τον οδήγησαν στην ενασχόλησή του με επιχειρήσεις εστίασης και τουριστικού ενδιαφέροντος. Από το 1996 εργάζεται ως Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών στις Τουριστικές Επιχειρήσεις Βάρκιζας, έχοντας απασχοληθεί επί σειρά ετών σε ανάλογες θέσεις επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης.

Έμπνευση για την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα κοινά υπήρξε πάντα η οικογένειά του, που διαχρονικά αγωνίζεται για την βελτίωση της δημοτικής ζωής της Βουλιαγμένης.

Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης” που ίδρυσε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά αποτελεί την αφετηρία της θεσμικής ενασχόλησής του με τα κοινά του δήμου. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 guests και κανένα μέλος