προσπαθούν να ταυτίσουν την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό με «τρομοκρατία»

To Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος καλεί την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα θα ακολουθήσει πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Πιστεύετε πως η βαρβαρότητα μπορεί να καταπολεμηθεί με την αθωότητα;

Θα ήταν σα να θέλαμε ν' ανακόψουμε την ορμή ενός ξίφους προτάσσοντας τις αρτηρίες μας. Μπ. Μπρεχτ

Με τις μαζικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό να πληθαίνουν σε όλο τον κόσμο, έτσι και στη χώρα μας, σωματεία, φοιτητικοί - μαθητικοί σύλλογοι, μαζικοί φορείς καλούν σε συγκεντρώσεις μe αίτημα να σταματήσουν να πληρώνουν οι λαοί της Παλαιστίνης και του Ισραήλ με τη ζωή τους, τα σχέδια του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ και των συμμάχων του ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ.

Οι λαοί όλου του κόσμου παράλληλα με τον πόλεμο που μαίνεται είναι αντιμέτωποι με έναν τεράστιο πόλεμο προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας, από τα ΜΜΕ, από πρεσβείες, από κυβερνήσεις που θέλοντας να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά εγκλήματα του Ισραήλ, προσπαθούν να ταυτίσουν την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό με «τρομοκρατία».

Κρύβουν πως περισσότεροι από εκατό χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές στρατιωτικές ή παραστρατιωτικές δυνάμεις, ότι χρόνο με τον χρόνο συρρικνώνονται τα παλαιστινιακά εδάφη.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να αμυνθεί και να διεκδικήσει την πατρίδα του, ενάντια την κατοχή του κράτους του Ισραήλ.

Απαιτούμε να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση της ελληνικής Βουλής από το 2015 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

Καμία συμμετοχή - Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του Παλαιστινιακού λαού. Να αποσυρθεί η φρεγάτα "ΨΑΡΑ" από την περιοχή. Καμία εμπλοκή στη σφαγή των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ισραήλ, που παζαρεύουν, πάνω από τα πτώματα Παλαιστινίων και Ισραηλινών, την προώθηση των συμφερόντων τους στην πολύπαθη Μέση Ανατολή.

Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι. Τετάρτη 18 Οκτώβρη 2023 // 7 μ.μ. // Σύνταγμα

Για το Δ.Σ.

                                                                       Ο Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας

                                                                    Νάσος Χαλκίδης                                                         Βικτώρια Νταρίλα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Tηλ. 210. 3300 016

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 216 guests και κανένα μέλος