Μεγάλη επιτυχία του Ν.Ο.Λ η “Άδεια Παροχέα Υπηρεσιών Εκπαίδευσης Αυτοδυτών” που κατάφερε να πάρει, αφού είναι ο πρώτος και μοναδικός Ελληνικός Ναυταθλητικός  Όμιλος που πιστοποιήθηκε για την παροχή εκπαίδευσης αυτοδυτών, την παροχή υπηρεσιών οργανωμένης και καθοδηγούμενης κατάδυσης καθώς και εκμίσθωσης καταδυτικού εξοπλισμού...

Άδεια εκπαίδευσης αυτοδυτών απέκτησε ο Ν.Ο. Λαγονησίου

 

Μεγάλη επιτυχία του Ν.Ο.Λ η “Άδεια Παροχέα Υπηρεσιών Εκπαίδευσης Αυτοδυτών” που κατάφερε να πάρει, αφού είναι ο πρώτος και μοναδικός Ελληνικός Ναυταθλητικός  Όμιλος που πιστοποιήθηκε για την παροχή εκπαίδευσης αυτοδυτών, την παροχή υπηρεσιών οργανωμένης και καθοδηγούμενης κατάδυσης καθώς και εκμίσθωσης καταδυτικού εξοπλισμού.

Η έκδοση μια τέτοιας Αδείας προϋποθέτει, την κατοχή του απαραίτητου εξειδικευμένου εξοπλισμού, την άριστη συνεργασία με Διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα πιστοποίησης (του οποίου το πρόγραμμα διδασκαλίας πρέπει να εφαρμόζεται), την διάθεση χώρων διδασκαλίας και εποπτικών μέσων, την συνεργασία με πιστοποιημένο εκπαιδευτή, και την πιστοποίηση καλής λειτουργίας των Διοικητικών Υπηρεσιών από φορέα πιστοποίησης.


Από τις αρχές λοιπόν του καλοκαιριού με την συνεργασία του εκπαιδευτή Ν. Τζανουδάκη έχει αρχίσει η εκπαίδευση, δύο σχολείων, τα οποία σύντομα αναμένεται να αποφοιτήσουν και να λάβουν το πρώτο αστέρι. Στα πλαίσια των Διεθνών επαφών του Ομίλου, πρόσφατα χορηγήθηκε ειδική άδεια στα μέλη του τμήματος καταδύσεων του Ν.Ο.Λ, να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν από ειδικούς στο Βελγικό ειδικό καταδυτικό πλοίο CDT. FOURCAULT, που επισκέφθηκε την χώρα μας με επιστήμονες, ποικίλων ειδικοτήτων, του National Geographic, προκειμένου να ερευνήσουν και κινηματογραφήσουν το ναυάγιο του ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ (αδελφό πλοίο του Τιτανικού), που βρίσκεται βυθισμένο σε βάθος 100 περίπου μέτρων στην θαλάσσια περιοχή της ΚΕΑΣ.                  


Το άριστα, κατά γενική ομολογία, καταδυτικό Τμήμα του Ομίλου, παρέχει μια ακόμη ιδιαίτερη και εξειδικευμένη δραστηριότητα στους γονείς των μικρών αθλητών μας και στα ενήλικα μέλη του.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ   Λ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ 67, ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΤΗΛ - Τ/Ο ( FAX) :22910 26091

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 365 guests και κανένα μέλος