Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ιδιαίτερης σημασίας για την Π. Φώκαια, δόθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στην πόλη μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς και των Βετεράνων του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας...
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ιδιαίτερης σημασίας για την Π. Φώκαια, δόθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στην πόλη μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς και των Βετεράνων του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας.

pod.fokaia5.jpgΤον αγώνα διοργάνωσε η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας για φιλανθρωπικό σκοπό και συμμετείχαν οι Βετεράνοι του Πρωτέα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο που αποθέωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων ενώ πριν από τον αγώνα τιμήθηκαν οι Πέτρος Κόκκαλης, Σάββας Θεοδωρίδης (τιμήθηκε από τον Κοινοτάρχη Μανώλη Τσαλικίδη), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιώργος Δαρίβας και Πέτρος Μίχος.

O αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Ο Παχατουρίδης και ο Γκαβέτσος σημείωσαν τα «ερυθρόλευκα» γκολ ενώ για τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας τα γκολ σημείωσαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας Μανώλης Τσαλικίδης κpod.fokaia 4.jpgαι ο Γιώργος Καραμβάσης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν βουλευτές, δήμαρχοι όμορων Δήμων και θεσμικοί παράγοντες της περιοχής.


Στο γήπεδο ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του συνδέσμου των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς καθώς και παλιές δόξες του Ολυμπιακού όπως οι Δαρίβας, Αγγελής, Ρωσσίδης, Κασδοβασίλης, Σταυρόπουλος κ.α.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος