diadilosi.jpgΑγωνίζονται και διαδηλώνουν. Παράπλευρα κέντρα συμπαρατάσσονται ή και πρωτοπορούν επιδιώκοντας κομματικά ή συντεχνιακά οφελήματα. Η Κυβέρνηση αφού κράτησε το πρόσχημα του κοινωνικού διαλόγου...
 
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και κινητοποιούνται

Αγωνίζονται και διαδηλώνουν. Παράπλευρα κέντρα συμπαρατάσσονται ή και πρωτοπορούν επιδιώκοντας κομματικά ή συντεχνιακά οφελήματα. Η Κυβέρνηση αφού κράτησε το πρόσχημα του κοινωνικού διαλόγου, θα προχωρήσει στην ψήφιση με την πλειοψηφία των “κουκοδήμων”, που διαθέτει και το “νεοφιλελεύθερο” μεγάλο κεφάλαιο, ελεύθερο από τα δεσμά του κοινωνικού κράτους, θα “τρίβει τα χέρια του” και θα προχωρά ακάθεκτο για νέες ...κατακτήσεις.

diadilosi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολα, γιατί έχουν τεθεί σε λάθος βάση. Το ασφαλιστικό δεν είναι κατά βάση ανταποδοτικό.

Είναι κοινωνικό καθήκον. Η κοινωνική Ασφάλιση είναι ότι και η εθνική ασφάλεια. Αυτή μας προφυλάσσει από εξωτερικούς εχθρούς και η άλλη, από την εσωτερική αστάθεια, την κοινωνική σύγκρουση. Κι όπως τα κονδύλια για την εθνικη Αμυνα αντλούνται απ’ τον προϋπολογισμό, από εκεί, κατά βάση, πρέπει να αντλούνται και τα έσοδα για το ασφαλιστικό. Τ’ άλλα είναι λεπτομέρειες. (κοίτα “7η” αρ.φ.508, 24/11/07, άρθρο “Απασχόληση”).


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 guests και κανένα μέλος