Την σκυτάλη παίρνουν οι νέοι και στην Παιανία

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Βορρέ, την Παρασκευή 21/2 πραγματοποίησε την παρουσίαση των 7 κεντρικών αξόνων του προγράμματος του συνδυασμού «Οφείλουμε στον Άνρθρωπο» ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μπουλμέτης.

mpoulmetis 1Έδωσε προτάσεις για την παιδεία, μίλησε για την τοπική Οικονομική ανάπτυξη, για την υγεία – πρόνοια και Κοινωνική πολιτική, για τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αντι-μνημονιακή πολιτική που θα ακολουθήσουν ως παράταξη. Στις επερχόμενες εκλογές, δήλωσε, αποφασίζουμε για την οικογένειά μας και για το μέλλον των παιδιών μας. «Η χρονική στιγμή για τον τόπο και την πατρίδα είναι κρίσιμη, γιατί πλέον αν δεν πετύχουμε κάποιους συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους στον Δήμο, ελοχεύει ο κίνδυνος του «Παρατηρητηρίου», δηλαδή του τοπικού μνημονίου για τον Δήμο». Και κατέλειξε: «Για να επιτευχθούν αυτά χρειάζεται, γνώση, εμπειρία, κατάρτιση και πολιτική για το πώς θα διοικήσεις, γιατί, ναι εμείς, παράγουμε πολιτική».

Στην συνέχεια της ομιλίας του, δήλωσε ότι δεν θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του, έναν έναν, όπως συνηθίζεται, σαν να ήταν τρόπαια. Από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα, μέσω της ιστοσελίδας του συνδυασμού, ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να είναι μαζί τους.

Τέλος, είπε χαριτολογώντας και καταχειροκροτήθηκε, ότι τους προσάπτουν σαν μειονέκτημα το νεαρό της ηλικίας του. «Ένα πράγμα μπορώ να πω γι’ αυτό», είπε. «Το βελτιώνω καθημερινά... και μέχρι τις εκλογές θα το έχω βελτιώσει κατά 3 μήνες».

Βιογραφικό:

Mpoulmetis 2Ο Κων/νος Μπουλμέτης γέννημα θρέμα Παιανίας, αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου το 2004, όπου ειδικεύτηκε στους τομείς της Πολιτικής Κοινωνιολογίας, των Ευρωπαϊκών Θεσμών και του Δικαίου. Το 2004 ήταν μέλος της ελληνικής αντιπροσωπίας στο Συμβούλιο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και μέλος της επιτροπής προώθησης του Ευρωπαϊκού Συντάγματος στην Ελλάδα.

Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Παιανίας όπου παρέμεινε μέχρι το 2013. Κατά την περίοδο αυτή διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοσθενείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης (2007 – 2009) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας (2009 – 2012).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 140 guests και κανένα μέλος