Είθισται ο προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα ενός Δήμου να δέχεται τροποποιήσεις και αναμορφώσεις κατά τη διάρκεια του έτους που έχουν ψηφιστεί, είτε γιατί κάτι ξεχάστηκε, είτε γιατί κάτι καινούργιο προέκυψε.

Ετσι το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού, με την απόφαση 136, που πήρε κατά πλειοψηφία στις 30 Μαΐου 2012, τροποποιεί το Τεχνικό Πρόγραμμα, ώστε να γίνουν άμεσα έργα αναγκαία για τον Δήμο και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ορισμένα από αυτά τα έργα είναι:

1) Καθαρισμός ακτών

2) Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων

3) Αποκατάσταση οδοστρώματος

4) Διαμόρφωση χώρων για δημοτικό parking

Τα έργα αυτά είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση, όπως τονίστηκε αφού άπτονται ζωτικών παρεμβάσεων για την ασφάλεια της πόλης και των κατοίκων.

Κατά της απόφασης προσέφυγε, προς την Περιφέρεια Αττικής, η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου, προκειμένου να ακυρωθεί.

 

Ο Δήμαρχος Ι. Οικονομάκος, δήλωσε ότι «η όλη διαδικασία που ακολουθήσαμε είναι σύννομη. Θεωρούμε ότι η ένσταση αυτή έχει μοναδικό σκοπό την απόπειρα καθυστέρησης των έργων που σχετίζονται με την Υγεία και την Ασφάλεια των δημοτών κατά την θερινή περίοδο και γίνεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.

Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε την εκδίκαση της παράλογης αυτής προσφυγής για να ξεκινήσουμε μέσα στο καλοκαίρι τα παραπάνω έργα και να δουν οι δημότες να καθαρίζονται οι κοινόχρηστοι χώροι και οι παραλίες».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 196 guests και κανένα μέλος