Σε συνεργασία με την επιχείρηση της λίμνης Βουλιαγμένης, αποφασίστηκε εκπτωτικό εισιτήριο για τη λίμνη Βουλιαγμένης, για εγγεγραμμένους ρευματοπαθείς στην ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α., που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την μέθοδο της λουτροθεραπείας. Το μειωμένο εισιτήριο αντιστοιχεί σε 5 αντί 8 ευρώ, με ελεύθερο χώρο στάθμευσης.

Οποιος ενδιαφέρεαι μπορεί μέχρι 20 Ιουλίου να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στο τηλ. 210-8237302 για τη συμμετοχή του στο εκπτωτικό πρόγραμμα.

Το νερό της λίμνης αναβλύζει από πηγές βάθους 50 και 100 μέτρων. Η θερμοκρασία του παραμένει σταθερή μεταξύ 21ο C και 27ο C. Η στάθμη της λίμνης είναι 50 εκ. ψηλότερη της επιφάνειας της θάλασσας και έτσι εκβάλλει σ’ αυτήν λόγω υπερχείλισης, επομένως το νερό ανανεώνεται συνεχώς από τις ιαματικές πηγές της.

Το νερό της λίμνης είναι υφάλμυρο και λόγω των συστατικών του, έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Προσφέρει ανακούφιση σε κάθε είδους αρθρίτιδες, σε δερματικές και γυναικολογικές παθήσεις, σε οσφυαλγίες και ισχυαλγίες. Τα συστατικά του νερού είναι: Κάλιο, Νάτριο, Λίθιο, Αμμώνιο, Ασβέστιο, Σίδηρος, Χλώριο, Ιώδιο και μικρή ραδιενέργεια.


Η λουτροθεραπεία ωφελεί τον ρευματοπαθή

Με τη λουτροθεραπεία ελαττώνονται οι πόνοι, αυξάνεται η κινητικότητα και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Μ’ αυτόν τον τρόπο το μυϊκό και νευρικό σύστημα χαλαρώνει και ξεκουράζεται με αποτέλεσμα ο άρρωστος να ηρεμεί, κι έτσι να μπορεί να κοιμηθεί και ν’ αυτοεξυπηρετηθεί καλύτερα. Μάλιστα, στις ρευματικές παθήσεις που προσβάλουν τα γόνατα, τα ισχία και τη σπονδυλική στήλη, η λουτροθεραπεία συνίσταται ιδιαίτερα ή επιβάλλεται.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 196 guests και κανένα μέλος