Παρέμβαση στη ΔΕΗ Ωρωπού έκανε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος για τα χαράτσια...


Ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιάννης Οικονομάκος, κατέθεσε υπόμνημα διαμαρτυρίας, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, προς τον Διευθυντή του υποκαταστημάτος της ΔΕΗ Ωρωπού, Αναστάσιο Μπερτόλη, δηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για το χαράτσι στα ακίνητα, που επιβάλλεται μέσω της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στα νοικοκυριά.

 

Ο Δήμαρχος είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον διευθυντή του υποκαταστήματος, αναλύοντας διεξοδικά πολλά απο τα προβλήματα που δημιουργεί η επιβολή του χαρατσιού (Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών) στο σύνολο της κοινωνίας μας.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ωρωπού "πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθεί η διακοπή ρεύματος σε οποιαδήποτε οικογένεια ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και αδυνατεί να πληρώσει το απεχθές χαράτσι, που επιβάλλει με τον πλέον βάρβαρο τρόπο η κυβέρνηση". 

 

Οι επισημάνσεις του Γ. Οικονομάκου έγιναν βρήκαν κατανόηση απο πλευράς ΔΕΗ Ωρωπού, όπως σημειώνει ο Δήμαρχος, και τον διαβεβαίωσαν ότι θα χρησιμοποιηθεί κάθε δυνατό μέσο για να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος