Δέκα χρόνια περιμένουν οι κάτοικοι της περιοχής στο Μιτροπίσι (Αμφιτροπη) να φύγει ο υποσταθμός της ΔΕΗ που είναι τοποθετημένος μέσα σε ιδιόκτητο αγρόκτημα του οποίου ο ιδιοκτήτης δεν μένει καν στην Κερατέα...

Ακούει κανείς; Όχι!

Δέκα χρόνια περιμένουν οι κάτοικοι της περιοχής στο Μιτροπίσι (Αμφιτροπη) να φύγει ο υποσταθμός της ΔΕΗ που είναι τοποθετημένος μέσα σε ιδιόκτητο αγρόκτημα του οποίου ο ιδιοκτήτης δεν μένει καν στην Κερατέα.

Ετσι σε κάθε βλάβη της ΔΕΗ, για να μπει να την φτιάξει χρειάζεται χαρτί του Εισαγγελέα, Αστυνομία και κλειδαράς!

Καταλαβαίνει κανείς ότι για να συντονιστούν περνάνε δύο ημέρες και η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα, με ότι συνοδεύεται αυτό (χωρίς θέρμανση το χειμώνα, χωρίς ψύξη το καλοκαίρι, τρόφιμα κλπ.). Φανταστείτε ότι γίνεται δέκα φορές το χρόνο τουλάχιστον γιατί η ΔΕΗ δεν έχει φροντίσει τουλάχιστον να συντηρεί τον υποσταθμό.

Κανένας από τους πολιτικούς δεν φρόντισε να βγάλει τον υποσταθμό σε κοινόχρηστο χώρο. Ολοι στις εκλογές – βουλευτικές, δημοτικές λένε ναι και μετά τα ξεχνούν.


Με το θέμα θα ασχοληθούμε προσεχώς, εκτεταμένα γιατί είναι πολύ σοβαρό και έχει ευθύνες και οι ΔΕΗ αλλά και οι ύπερθεν αρμόδιοι.

Κώστας Χρηστίδης

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 492 επισκέπτες και κανένα μέλος