Αποχαιρετούμε με συντριβή έναν υπέροχο άνθρωπο


Tα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι υπάλληλοι της «ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» και της Μ.Φ.Η. «Οίκος Γαλήνης» εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του αείμνηστου Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ Ιωάννη Παπαδάτου.

Το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του μας συντάραξε βαθύτατα.

Αποχαιρετούμε με συντριβή έναν υπέροχο άνθρωπο.

Ο πνευματικός πλούτος, η ψυχική του ευγένεια και η αμέριστος αγάπη για την ΕΣΤΙΑ και τον πολιτισμό είναι η ανεκτίμητη παρακαταθήκη που επέλεξε να αφήσει πίσω του, ως ο νεότερος αναμορφωτής της ΕΣΤΙΑΣ, και φωτεινό οδηγό για όλους εμάς.

Για την θλιβερή αυτή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένειά του, που έχει έμπρακτα στηρίξει με ποικίλους τρόπους το έργο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης εδώ και δεκαετίες, καλό κουράγιο και δύναμη και είμαστε βέβαιοι ότι η μνήμη του θα παραμείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στη συνείδηση όλων μας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης.
Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.


- Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, όποια/ος επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά τη Μ.Φ.Η. «Οίκος Γαλήνης».


Μέγαρο ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, 171 21
Νέα Σμύρνη, Τηλ. 210 9333 702 – 210 9330 274,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.estia-ns.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος