Συζητήθηκε μέσα στη Δημαρχιακή Επιτροπή της Βούλας (23/4) η άδεια μουσικών οργάνων στο Blue water που βρίσκεται μέσα στην Α’ πλαζ της Βούλας.
Το Blue water δραστηριοποιείται σε δεξιώσεις γάμων κλπ δημιουργώντας τεράστια ηχορύπανση στην περιοχή, αφού αυτές γίνονται πάνω στην άμμο, στον ανοιχτό χώρο...

…Αρχισαν τα όργανα στο Blue water


Συζητήθηκε μέσα στη Δημαρχιακή Επιτροπή της Βούλας (23/4) η άδεια μουσικών οργάνων στο Blue water που βρίσκεται μέσα στην Α’ πλαζ της Βούλας.


Το Blue water δραστηριοποιείται σε δεξιώσεις γάμων κλπ δημιουργώντας τεράστια ηχορύπανση στην περιοχή, αφού αυτές γίνονται πάνω στην άμμο, στον ανοιχτό χώρο. Μυστήριο παραμένει βέβαια, πώς πήρε άδεια τον προηγούμενο χρόνο, αφού οι άδειες δίδονται μόνο για κλειστούς χώρους!!

Ετσι η Νανά Καραγιάν ζήτησε, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο η παροχή άδειας στο Blue water, με το αιτιολογικό ότι:

- Ηχορυπαίνει στην περιοχή και ιδιαίτερα στο ΠΙΚΠΑ

- Βρίσκεται μέσα στην Α’ πλαζ και

- Οι δεξιώσεις του γίνονται σε ανοιχτό χώρο.

Την πρόταση της Ν. Καραγιάν αποδέχθηκε ο Δήμαρχος, που παραδέχτηκε τις αιτιάσεις της δημοτικής συμβούλου και πρότεινε να πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα.

Επομένως αναμένεται – ίσως και στην πρώτη συνεδρίαση – να έρθει προς συζήτηση και λήψη απόφασης για μουσικά όργανα στο Blue water.


Ολη η περιοχή της Ευρυάλης (Κάτω Βούλας) στενάζει τους καλοκαιρινούς μήνες από αυτού του είδους τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις παραλίες.


Αδεια για 16 καρέκλες!


Θα πρέπει να προσέξουν οι σύμβουλοι, γιατί δεν νοείται να δίδονται άδειες μουσικής, σε καταστήματα που δουλεύουν αποκλειστικά υπαίθρια.

Οσο για τον κλειστό χώρο που παρουσιάζει ο επιχειρηματίας και απωτυπώνεται στην άδειά του, 16 καθίσματα  και 4 σκαμπό, είναι μόνο για γέλια…

Θα πρέπει οι σύμβουλοι να αναζητήσουν την έκθεση αυτοψίας της Νομαρχιακής Υγειονομικής Επιτροπής, για να δουν αν δίνει άδεια η Νομαρχία και με ποια κριτήρια.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος