Από τον αναγνώστη Γιάννη Τσόβολο, πήραμε την παρακάτω επιστολή, που περιγράφει κακώς κείμενα και αδιαφορία ορισμένων υπηρεσιών για το πώς κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και της Δημοτικής Αρχής για τον χώρο του κάμπινγκ Βούλας, που έχει δημιουργηθεί ένα κανάλι με βρώμικα νερά, που καταλήγουν στη θάλασσα.

Πινακίδες ...αόρατες

«Αγαπητε Δημαρχε του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Πριν λιγες ημερες συνεργείο, τοποθετησε πινακιδα του ΚΟΚ στη γωνια των οδων Ματροζου και Σαχτουρη. Θα σε παρακαλουσα θερμα να δωσεις συχγαρητηρια, ή ακομη και εύφημο μνεία, στον υπευθυνο του συνεργειου για το σημειο που επελεξαν να τοποθετηθει η πινακιδα.

Δημοσιευω φωτογραφια της πινακιδας για να διαπιστωσεις την αριστη εργασια και μιας και που εισαι ιπταμενος εν ενεργεια, αρα εχεις καλη οραση, μπορεις να μου πεις τι “λέει” η πινακιδα?»

Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η ροή υδάτων στο κάμπινγκ βούλας

Γράφει σχετκά ο αναγνώστης:

«Επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω, οτι τα νερα που πεφτουν στην θαλασσα απο τον αγωγο που ειναι στον χωρο του πρωην Camping του ΕΟΤ στη Βουλα, μετά από χημική ανάλυση, που προκάλεσα εγώ και πλήρωσα, περιεχουν A) Χλωριουχα 13000, B) Νιτρωδη 44mg/l με οριο τα 4mg/l, Γ) Νιτρικα 81mg/l με οριο τα 20mg/l,Δ) Θειικα 1700mg/l με οριο τα 1500mg/l.

Η δειγματοληψια εγινε με χαμηλη ροη υδατων και οχι με ροη χειμάρου, που εχουν οταν πεφτουν στην θαλασσα. Η ΕΥΔΑΠ σε επιτοπια ερευνα δηλωνει απεριφραστα, οτι ο αγωγος δεν ειναι δικος της και ως εκ τουτου δεν γνωριζει ποιος τον κατασκευασε και ποτε?

Η πληρης αναλυση των υδατων εχει δοθει στην υπηρεσια περιβαλλοντος του δημου 3Β.

Ιωαννης Τσοβολος, Δημοτης Βουλας


Σημείωμα έκδοσης: Όταν μας ενημέρωσε ο κ. Τσόβολος για το “ποτάμι” που λιμνάζει στο χώρο του κάμπινγκ, πήγαμε το είδαμε και καλέσαμε την ΕΥΔΑΠ, για να δούμε από πού έρχεται. Η ΕΥΔΑΠ ήρθε. Περπάτησαν όλο το χώρο, έψαξαν και μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ στο χώρο του κάμπινγκ. Μάλιστα υπάρχει ένα φρεάτιο, με ένα μεγάλο κενό και βάθος, που είναι ανοιχτό και ιδιαίτερα επικίνδυνο να πέσει άνθρωπος μέσα!

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 guests και κανένα μέλος