Το ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα των γιγαντιαίων διαφημιστικών πινακίδων, που τοποθετούν ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμοι στους δρόμους, επανέρχεται με ένα δραματικό τρόπο, αφού από στοιχεία της Τροχαίας, άνθρωποι σκοτώνονται πάνω σ’ αυτές και άλλοι τραυματίζονται σοβαρά...

Παράνομες οι διαφημιστικές πινακίδες


Το ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα των γιγαντιαίων διαφημιστικών πινακίδων, που τοποθετούν ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμοι στους δρόμους, επανέρχεται με ένα δραματικό τρόπο, αφού από στοιχεία της Τροχαίας, άνθρωποι σκοτώνονται πάνω σ’ αυτές και άλλοι τραυματίζονται σοβαρά.

Παράνομες κρίθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας και αναμένεται ο κάθε Δήμος (πολλοί το έχουν πράξει, όπως ο Δήμος Βούλας, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής κ.ά.) να προχωρήσουν στο ξήλωμά τους, ακόμη και αν δεν τις έχουν τοποθετήσει οι Δήμοι.


Τρόποι υπάρχουν, θέληση χρειάζεται.

Η  δημοτική σύμβουλος Πόπη Ζινέλη είχε καταθέσει ερώτηση σχετικά με την τοποθέτηση πρόσφατων πινακίδων στο Δ.Σ. (1/10).

Οπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου στο πρόσφατο Δ.Σ. (22/100 ζητήθηκε η δυνατότητα σχολισμού της απάντησης του Δημάρχου, αλλά απορρίφθηκε με αιτιολογία "το ένα λεπτό που προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ."


«Με λύπη μου αναγκάσθηκα να τους υπενθυμίσω ότι τα τέσσερα λεπτά που απαιτούνται για να παρουσιάσουμε τις απόψεις μας δεν αποτελούν τροχοπέδη στη λειτουργία του Δ.Σ. αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα», γράφει στο δελτίο τύπου.

Αλλωστε την αφαίρεση των πινακίδων έχει ζητήσει και ο εξωραΊστικός Σύλλογος του Πανοράματος Παλλήνης.

Αλλα ήθη

Απορία μας δημιουργεί η συμπεριφορά αυτή στο Σώμα του Δ.Σ. Παλλήνης, που εμείς το είχαμε ως πρότυπο άψογου κανόνα λειτουργίας, με λόγο και στον δημότη!

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 328 επισκέπτες και κανένα μέλος