λόγω γραφειοκρατικής διαδικασίας...

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου 3Β, που συνήλθε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, είχε την πικρή γεύση της απώλειας ενός νέου ανθρώπου, του Αντιδημάρχου Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής.

Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 48χρονο Αντιδήμαρχο, και το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση να τιμήσει τον Αντιδήμαρχο ως ένδειξη ύψιστης τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του με ομόφωνη απόφαση, όπως καταγράφουμε στη στήλη δεξιά.

Στην προ ημερησίας διάταξη έγιναν ερωτήσεις από τους συμβούλους και πήραν απαντήσεις από το δήμαρχο.

 

Αργεί ακόμη η Δημοτική Συγκοινωνία

Για τη Δημοτική συγκοινωνία ρωτήθηκε ο δήμαρχος από το Δημοσθένη Δόγκα, αν και είναι ερώτημα και πολλών κατοίκων, γιατί δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι «δεν έχει ξεκινήσει ακόμα λόγω γραφειοκρατίας. Για να μπορέσεις να κάνεις οποιαδήποτε δραστηριότητα πρέπει να πάρεις υπουργικές αποφάσεις. Μετά από πολύ τρέξιμο βγήκε Κοινή Υπουργική Απόφαση και μέσα στην εβδομάδα θα εγκριθούν οι όροι δημοπράτησης για να προχωρήσει ο διαγωνισμός.

Ο κύκλος πόλης είναι 27 και 29 χλμ. για την δημοτική σγυκοινωνία. Αν δεν πάει καλά θα κοστίσει πολλά λεφτά» κατέληξε ο δήμαρχος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος