ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Άλλος ένας αγώνας έμεινε με αντίπαλο τον Κτησιφώντα την Δευτέρα 4/4 και ώρα 21:15 για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Στην ουσία οι γυναίκες της Θέτιδας έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και μια θέση ανάμεσα στις ομάδες της Α'2 κατηγορίας.

Το Χαλάνδρι ηττήθηκε από τη Θέτιδα με 3-1 σετ και παρά τις απώλειες της Θέτιδας η εικόνα της ομάδας ήταν αξιοπρεπής και αντέδρασε στην πίεση του Χαλανδρίου, του οποιου η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή, αφού φάνηκε προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει ως ένα σημείο τη γυναικεία ομάδα της Θέτιδας.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Νίκη για τις κορασίδες, οι οποίες έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν την ομάδα του Κορωπίου με 3-1 σετ. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν ιδανική και ο κόσμος εμψύχωνε τις παίκτριες συνεχώς. Θα ακολουθήσει ένας αγώνας με την ομάδα της ΑΕΚ που βρίσκεται στον άλλο όμιλο, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική βαθμολογική κατάταξη.

 

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 

Τρομερή ανατροπή για τις πανκορασίδες, οι οποιες έχαναν με 2-0 σετ από τον πρώτο της βαθμολογίας τον Κτησιφώντα, και τελικώς κατάφεραν να κατακτήσουν τα 2ο επόμενα, αλλά δυστυχώς ηττήθηκαν με 3-2 και συγκεκριμένα στο 5ο σετ με σκορ 15-10. Σε κάθε εμφάνισή τους οι πανκορασίδες αντιδρούν αγωνιστικά καλύτερα και βελτιώνονται. Αγώνας που ακολουθεί είναι με το Λαύριο την Κυριακή 3/4 και ώρα 15:00.

 

 

thetis27_3_athlitiko

Φωτο.: Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 262 guests και κανένα μέλος