deventzi.jpgΕκδήλωση πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ ο Δήμος Δήμος Κερατέας με τα αθλητικά Σωματεία της πόλης και τον Αθλητικό Οργανισμό, προς τιμή της Ολυμπιονίκη  Πηγή Δεβετζή, της οποίας το όνομα δόθηκε στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης...

Τιμήθηκε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβεντζή


Εκδήλωση πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ ο Δήμος Δήμος Κερατέας με τα αθλητικά Σωματεία της πόλης και τον Αθλητικό Οργανισμό, προς τιμή της Ολυμπιονίκη  Πηγή Δεβετζή, της οποίας το όνομα δόθηκε στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης.

deventzi.jpg
Να σημειωθεί ότι η Ολυμπιονίκης στο άλμα τριπλούν στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 και στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008 έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την πόλη, αφού χρησιμοποιεί το Δημοτικό στάδιο της Κερατέας για τις προπονήσεις της και στην Κερατέα κατοικεί η μητέρα της…

Ο Δήμαρχος Σταύρος Ιατρού τίμησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού  Γιάννη Ιωαννίδη, για το πολιτικό του ήθος και την προσφορά του γενικότερα στον Αθλητισμό. Ο Γ. Ιωαννίδης στο χαιρετισμό του είπε μεταξύ, άλλων:

«Θέλω να τονίσω και γι’ αυτό είμαι σήμερα εδώ, ότι τιμώ την διάρκεια, την αγωνιστικότητα, την ψυχή με την οποία πολεμά και την αθλητική της συνέπεια.

Αυτή είναι η Πηγή Δεβετζή, παράδειγμα προς μίμηση, ήθους, αγωνιστικότητας και επαγγελματισμού.

Αν και οι αθλητές του στίβου δεν είναι επαγγελματίες, για να μπορέσουν να πετύχουν μεγάλους στόχους πρέπει να σκέφτονται επαγγελματικά. Γι’ αυτό η Πηγή Δεβετζή πέτυχε κάτι το οποίο δεν έχει προηγούμενο στο στίβο· να πάρει μετάλλιο σε δυο συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες».

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος