«Ο προ-προπάππους μου έλεγε ότι μιά μέρα οι πολεμιστές έπιασαν ένα χλωμό πρόσωπο που το έλεγαν Ντέϊβιντ Ροκφέλερ και πριν δύο φεγγάρια τους είχε πάρει τις καλύτερες γούνες και τους είχε δώσει κακό «νερό της φωτιάς». Τότε πολλοί πολεμιστές που το ήπιαν, είχαν φύγει για να συναντήσουν τους προγόνους τους, ουρλιάζοντας και κρατώντας την κοιλιά τους.
Τον δέσανε στον στύλο και τον αλείψανε μ’ ένα μαύρο πηχτό ζουμί που έβγαινε από τον ιερό μας τόπο. Ετοιμάστηκαν να του βάλουν φωτιά και να τον θυσιάσουν στο Μεγάλο Πνεύμα, για να χορέψουν γύρω από τον στύλο. Εκείνο το μαύρο ζουμί μύριζε άσχημα, αλλά καιγόταν όμορφα.
Όμως, το χλωμό πρόσωπο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ είπε στον αρχηγό «Τρελό Βούβαλο», ότι αν τον άφηναν να φύγει θα τους έφερνε μιάν άμαξα γεμάτη με το καλύτερο «νερό της φωτιάς». Ο «Τρελός Βούβαλος» τρελαινόταν πιο πολύ όταν έπινε εκείνο το μαγικό νερό κι έτσι τον άφησε να φύγει.
Η άμαξα με το καλύτερο «νερό της φωτιάς» δεν ήρθε ποτέ στο χωριό μας. Ήρθαν, όμως, μετά από δύο φεγγάρια οι στρατιώτες και είχαν μαζί τους πολλές άδειες άμαξες. Φόρτωσαν τους προγόνους μας σε αυτές και τους πήγαν πολύ μακριά κι εκεί τους έβαλαν μέσα στο μακρύ «σιδερένιο άλογο» που έβγαζε μαύρους καπνούς και τους πήγαν ακόμα πιο μακριά.
Πολλά φεγγάρια αργότερα, μίλησε στους προγόνους μας μιά «σκουό»* που τα χλωμά πρόσωπα την είχαν πάει πίσω στη γη μας και την είχαν βάλει σε μιά σκηνή, όπου περίμεναν πολλοί απ’ έξω κι έμπαιναν μέσα ένας-ένας. Εκεί στη γη των προγόνων μας η «σκουό» είδε πολλά μεγάλα σιδερένια «τοτέμ», που τρυπούσαν τη γη κι από μέσα έβγαινε εκείνο το μαύρο πηχτό ζουμί. Ήταν πολλά χλωμά πρόσωπα εκεί και τους έδινε διαταγές ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ.
Ο προ-προπάππους μου διηγιόταν ότι ο αρχηγός «Τρελός Βούβαλος» έκανε πολλές μαλακίες, ιδιαίτερα όταν έπινε το «νερό της φωτιάς». Η πιό χοντρή απ’ όλες ήταν που δεν θυσίασε στο Μεγάλο Πνεύμα τον Ντέϊβιντ Ροκφέλερ. Το Μεγάλο Πνεύμα θύμωσε τότε πολύ μαζί μας και δεν μας συγχώρεσε ποτέ, μέχρι σήμερα. Επειδή, μέχρι σήμερα, ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ εξακολουθεί να πουλάει κακό «νερό της φωτιάς» στους ανθρώπους και να τους παίρνει τη γη των προγόνων τους.
Μαθαίνω ότι και σήμερα ο Ροκφέλερ κλείνει τους ανθρώπους μέσα σε σκηνές, όπως εκείνη τη «σκουό» και περιμένουν απ’ έξω στη σειρά οι δικοί του για να μπούνε. Κάποιες φορές μπαίνουν πολλοί μαζί. Το λένε «κυβέρνηση», ή «μηχανισμό στήριξης».
Είχε δίκιο ο προ-προπάππους μου. Ο αρχηγός «Τρελός Βούβαλος» έπρεπε να είχε ακούσει τον μάγο της φυλής και να είχε βάλει φωτιά σ’ εκείνον τον στύλο. Οι μαλακίες πληρώνονται».

* “σκουό”: Γυναίκα, στη γλώσσα των Σιού

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 181 guests και κανένα μέλος