Η εταιρεία Emma Delta, φαίνεται να είναι ο τελικός αγοραστής του ΟΠΑΠ, αν και ζητήθηκε μικρή παράταση για καλύτερη προσφορά, από την ΤΑΙΠΕΔ.

Η προσφορά κυμαίνεται κοντά στα 620 εκατομ. € την ώρα που η χρηματιστηριακή αξία του οργανισμού σύμφωνα με το σημερινό κλείσιμο (23) της μετοχής ανέρχεται στα 745 εκατ. Ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σημειώνοντας πως «το παιχνίδι για την πώληση του ΟΠΑΠ δείχνει να είναι "στημένο", γεγονός που αποδεικνύεται από το διαγωνισμό παρωδία που εξελίχθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για να καταλήξει στη σημερινή μοναδική προσφορά και στο εξευτελιστικό αυτό τίμημα».

«Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι όποιος νομίζει ότι μπορεί να χαρίζει κερδοφόρους οργανισμούς σε φίλους και γνωστούς σαν να ήτανε κληρονομιά του, είναι γελασμένος. Κανείς δεν έχει ασυλία. Ο ΟΠΑΠ πρέπει να παραμείνει στο Δημόσιο και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, τα κέρδη του να πηγαίνουν στα ασφαλιστικά ταμεία που αιμορραγούν από την καταστροφική μνημονιακή πολιτική» γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος