pikpa-bakara1Μέσα στον ορυμαγδό της “αξιοποίησης” της δημόσιας περιουσίας, φαίνεται ότι έχουν βάλει και τη χερσόνησο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ και φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το θέμα είχε ανακαινίσει ο Γρ. Κωνσταντέλλος, την εποχή που ήταν ακόμη δήμαρχος ο Γρ. Κασιδόκωστας, ο οποίος μάλιστα το είχε προσπεράσει, μάλλον ειρωνικά.

Σήμερα όμως ο Γρ. Κωνσταντέλλος επανήλθε ενημερώνοντας το σώμα ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της χερσονήσου του ΠΙΚΠΑ πέρασε στο περίφημο ταμείο (ΤΑΙΠΕΔ) για “αξιοποίηση” από τους “καρχαρίες” που περιμένουν πως και πως.

«Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες” επεσήμανε ο Γρ. Κωνσταντέλλος και ζήτησε ενημέρωση από το δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το ΠΙΚΠΑ, αλλά εξ’ όσων γνωρίζει στην ΤΑΙΠΕΔ έχουν περάσει οι μαρίνες, το Ελληνικό (αεροδρόμιο) ο Αστέρας και η πλαζ Βουλιαγμένης! Τόνισε πάντως, κάτι που pikpa-paralia3είχαμε επισημάνει και στη συνάντηση που είχαν οι παράλιοι δήμαρχοι με τον Υφυπουργό Μανιτάκη, ότι «προϋπόθεση είναι να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας». Το κρατάμε ως θετικό, αλλά χρειάζεται ενημέρωση και επαγρύπνυση.

Η εφημερίδα μας πάντως ενημερώθηκε, εγκύρως, ότι την περασμένη Τετάρτη 14/11, γινόταν σύσκεψη για το θέμα στο Υπουργείο και προτάθηκε να μεταφερθούν τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο!

Ας αφυπνιστούμε “οι καιροί ου μενετοί”.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 341 guests και κανένα μέλος