Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει την ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Πελαργοί», από την Πέμπτη 13, έως και την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016.

 

 
«ΠΕΛΑΡΓΟΙ» (μεταγλωτ.) (STORKS)
Προβολές: 5.45 μ.μ.
Η σκηνοθεσία είναι των Νίκολας Στόλερ (“Neighbors”, υποψήφιος για BAFTA για το “Muppets Most Wanted”) και Νταγκ Σουίτλαντ (υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους, «Presto» και υπεύθυνος animator στο “Cars”), σε σενάριο του Στόλερ.
«Δανείζουν» τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Θανάσης Τσαλταμπάσης (Τζούνιορ) και Λίλα Μπακλέση (Τουλίπα).
 
Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα, για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι.
 
Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο!
 
Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.
Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 163 guests και κανένα μέλος