protathlites.jpg

1ο Διεθνές todo latino salsa φεστιβάλ στην Ελλάδα



Στραμένα όλα τα flash στην Ελλάδα, το τριήμερο 28-29-30 Νοεμβρίου, το ολυμπιακό ακίνητο στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) έγινε το κέντρο του κόσμου για τους λάτρεις της Salsa.
Το πρώτο διεθνές Todo Latino Salsa Festival πέρασε στην ιστορία και τα 4.500 και πλέον άτομα που το αγκάλιασαν έμειναν πολύ ευχαριστημένα από την διοργάνωση και από την latin εμπειρία που εισέπραξαν.

Σε ρυθμούς salsa επί 74 ολόκληρες ώρες

Τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου εξασφάλισε η σχολή Todo Latino που ήταν και ο διοργανωτής του φεστιβάλ με πρωτοστάτη grand-combo.jpgτον Θοδωρή Μπαμπίλη, για τους Έλληνες salseros, που επί τρεις ημέρες γεύτηκαν την εμπειρία του χορού με μαθήματα που παρέδωσαν σημαντικοί χορευτές και χορογράφοι όπως ο Eddie Torres, η Suzana Montero, ο Super Mario, ο Ramon Morales και πολλοί άλλοι, με εκπληκτικά shows από παγκοσμίου φήμης χορευτικά ζευγάρια και γκρουπς - οι Swing Guys ήταν ανεπανάληπτοι -  και με φανταστικά πάρτυ και συναυλίες, με κορυφαία αυτή του Αφροκαρtodo-maria.jpgαϊβικού συγκροτήματος El Grand Combo de Puerto Rico.
Την αυλαία του φεστιβάλ άνοιξαν με την εντυπωσιακή χορευτική παρουσία τους ο Θοδωρής Μπαμπίλης και η παρτερνέρ του Μαρία Ουζούνογλου με μια χορογραφία που πραγματικά ξεχώρισε.
Χρυσή συμμετοχή στο 3ήμερο φεστιβάλ, ήταν ο ζωντανός θρύλος Eddie Torres (ο πρώτος χορευτής της salsa on 2), ο βασιλιάς της salsa, όπως τον αποκαλούν που με το μοναδικό στυλ του ξεσήκωσε τα πλήθη.

 

 

Διαγωνισμός χορού για το finale


protathlites.jpgΤην τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ εκτυλίχθηκε διαγωνισμός με τη συμμετοχή 16 υπέροχων ζευγαριών απ’ όλο τον κόσμο με 1ο έπαθλο 10.000 δολάρια.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Adrian y Anita από την Ισπανία, δεύτεροι ήρθαν οι Anne y Anichi και 3οι οι Gil & Anke από το Μεξικό και την Αυστρία.

miler-elektra.jpgΑπ’ την Ελλάδα συμμετείχαν δύο ζευγάρια οι: Miler & Ηλέκτρα και Θοδωρής & Ευχαγγελία και από την Κύπρο οι Κiki & Eli.

Το φεστιβάλ έκλεισε δίνοντας ραντεβού για του χρόνου την ίδια περίοδο με υποσχέσεις για ακόμα πιο εκρηκτική διοργάνωση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος