Η «Αναγέννηση» Κορωπίου δεν θα συμμετέχει στις εκλογές

Σε πρόσφατη Γενική Συνέλευση των μελών της η «Αναγέννηση» αποφάσισε τη μη συμμετοχή της στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου.

Η επιλογή της Αναγέννησης ως δημοτικής κίνησης πλήρως αδέσμευτης από πολιτικά κόμματα εξακολουθεί να με εκφράζει πλήρως. Από τη στιγμή όμως που η παράταξη δεν συμμετέχει στις εκλογές, η αποστασιοποίηση δεν είναι κατά τη γνώμη μου η λύση. Οφείλουμε να πάρουμε θέση, να μην είμαστε αμέτοχοι.

Στηρίζω την υποψηφιότητα της Αθηνάς Κιούση με την «Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου» συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. H παράταξη αυτή μπορεί να δώσει νέα πνοή και να πάει το Κορωπί μπροστά. Αντίθετα ο απερχόμενος Δήμαρχος μετά από 24 χρόνια ενασχόλησής του με τα «Δημοτικά» έχει εξαντλήσει την όποια δυνατότητα προσφοράς του και προφανώς δεν εγγυάται «Νέο Ξεκίνημα».

Διονύσης Κερασιώτης

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 guests και κανένα μέλος