Έχετε ακούσει που λένε οι δημοσιογράφοι ότι είδηση ΔΕΝ είναι όταν ένας σκύλος δαγκώσει έναν άνθρωπο, γιατί αυτό είναι συνηθισμένο...
Προφανώς και οι αυτοκτονίες στν εποχή της οικονομικής κατοχής είναι ...συνηθισμένες(!) γι’ αυτό και δεν αναφέρονται ως είδηση στα μεγάλα τουλάχιστον ΜΜΕ.
Είναι λένε, και το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο που έκανε σχετική σύσταση παρασιώπησης, για να μη δίνουμε εικόνα εξαθλίωσης ή μην οδηγηθούμε σε μιμιτισμό, δηλαδή, Μη γίνουν οι αυτοκτονίες «μόδα», λένε άλλοι.
Γι’ αυτό κι εμείς, για την αποτροπή του μιμιτισμού, λέμε, μη θυσιάζετε τη ζωή σας, γι’ αυτούς που σας την στερούν! Υπάρχουν ενεργητικοί και δυναμικοί τρόποι αντίδρασης.

Η αυτοκτονία είναι παθητικός τρόπος, συνηθέστατα είναι φυγή.
Εμείς θα αφιερώνουμε συχνά χώρο στις σελίδες μας αφ’ ενός γιατί θεωρούμε πολύ σημαντική είδηση την απώλεια του υπέρτατου αγαθού της ζωής, και αφ’ ετέρου για να προσπαθήσουμε να πείσουμε ότι πρέπει ν’αποτραπεί.


Τραγωδία: Επιχειρηματίας έδωσε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα. Νέα απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει το Ηράκλειο. (4/4/2013)

― Νέο θύμα της κρίσης – Αυτοκτόνησε 50 χρονος στα Φάρσαλα. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας με την αυτοκτονία ενός 50χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων. (3/4/2013)

― 34χρονος περιφερόταν μόνος δύο μέρες και τελικά αυτοκτόνησε. Με μια σφαίρα στην καρδιά επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 34χρονος στον Αμπελόκαμπο του Δήμου Ήλιδας. (Σ.Σ. είχε και όπλο, κι αυτός). (2/4/2013)

Αυτοκτόνησε ο 58χρονος που έπεσε στις ράγες του Μετρό. Τραγωδία νωρίς το μεσημέρι στο Μετρό στους Αμπελόκηπους μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επιβατών. (1/4/2013)

― Πάτρα: Θλίψη για την αυτοκτονία του διάσημου ραλίστα 1/4/13.

Σοκ στην Πάτρα. 69χρονος αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας μετά την είδηση της αυτοκτονίας ενός 69χρονου, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Τον βρήκε ο ανιψιός του κρεμασμένο. Κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του με μια θηλιά περασμένη στο λαιμό βρέθηκε το μεσημέρι ένας 67χρονος κάτοικος της Παλαίρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. (25/3/2013)


Πηγή newsbomb.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος