ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τον Ν. 3463 και τα άρθρα 240, 234 παράγραφος 1 & 3, σας προσκαλούμε στην τακτική, δημόσια και ανοικτή, 17η/2012 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης (Αφροδίτης 2- Βουλιαγμένη).

 Σκοπός της συνεδρίασης είναι η συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 1) Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας   και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των χώρων που στεγάζονται οι υπηρεσίες του   ΟΑΠΠΑ.

2) Εγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης για τη συντήρηση και επανατοποθέτηση κουρτινών σε αίθουσα του ΟΑΠΠΑ.

3) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη μουσική εκδήλωση “Φθινοπωρινή Πολυφωνία” στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

    4) Η υπ' αριθμ. 1917/22-10-2012 αίτηση α) της ετερόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία “Β. Καρβούνη και Σια Ο.Ε.”, που εδρεύει επί της λεωφ. Βουλιαγμένης, αριθ. 6. β) του Σταύρου Λουϊζίδη, κατοίκου Βουλιαγμένης, μοναδικού κληρονόμου της αποβιωσάσης Αγγελικής Λουϊζίδου και γ) της Βαρβάρας Σαμάνθας Καρβούνη, κατοίκου Βουλιαγμένης (εξ' αναβολής λόγω προσκόμισης νέων στοιχείων).

    Προτεινόμενο Video

    Διαφήμιση

    Επισκέπτες σε σύνδεση

    Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος