Με επείγουσα επιστολή του προς το Υπ. Υγείας και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ν. Ιωνίας ο Νομάρχης  Λ. Κουρής ζητά την ενίσχυση με προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου...

 

Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου

ζητά ο Νομάρχης


Με επείγουσα επιστολή του προς το Υπ. Υγείας και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ν. Ιωνίας ο Νομάρχης  Λ. Κουρής ζητά την ενίσχυση με προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου το οποίο εξυπηρετεί με Περιφερειακά Ιατρεία την ευρύτερη περιοχή της ΒΑ Αττικής, καθώς, λόγω έλλειψης ανεπτυγμένου συγκοινωνιακού δικτύου, δεν είναι ευχερής η πρόσβαση των κατοίκων των ομόρων Δήμων και Κοινοτήτων στο Κ.Υ. Καπανδριτίου.

“Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα” επισημαίνει ο Λ. Κουρής στην επιστολή του, “λόγω μείωσης του ενεργού ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ. Καπανδριτίου, που οφείλεται σε διάφορους λόγους (συνταξιοδοτήσεις, προβλήματα υγείας κλπ), τα Περιφερειακά Ιατρεία υπολειτουργούν με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων, κυρίως των ευπαθέστερων ομάδων του πληθυσμού. Έτσι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπηρετούντος προσωπικού, δημιουργούνται εύλογα παράπονα στους κατοίκους της Β.Α. Αττικής (Αφίδνες, Κάλαμος, Αυλώνας, Ωρωπός, Μαλακάσα κλπ).

Με το ίδιο θέμα έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και ο βουλευτής Ντίνος Βρεττός.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος