Το 4ο θέμα αφορούσε "Διορισμό εκκαθαριστών για την εκκαθάριση της λυθείσας Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Βούλας (Δ.Ε.Α.Β.)”.

Υπό κατάσχεση το Πλυντήριο κάδων

bia-sto-ds3bΣτο μεταξύ κλητήρες μπήκαν και κατάσχεσαν το Πλυντήριο κάδων που είχε αγοράσει με λίζιγκ η ΔΕΑΒ. Κινητοποιήθηκαν ο Δήμαρχος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι παρεμβαίνοντας και αποτρέποντας την κατάσχεση στο ...παρά ένα.

Το θέμα πάντως, ήρθε για άλλη μια φορά με “προχειρότητα”, “με λάθος διαδικασία”, “με αισχρή εισήγηση”, ήταν οι επισημάνσεις συμβούλων, αφού θα έπρεπε να έχουν κοινοποιήσει - αναρτήσει τουλάχιστον στο ίντερνετ, ότι δέχονται προσφορές προκειμένου να επιλεγεί η συμφερότερη για να γίνει εκκαθάριση της ΔΕΑΒ.

Από πολλούς συμβούλους σχολιάστηκε δυσμενώς ότι πήραν κάποιες παλιές προσφορές που υπήρχαν στο συρτάρι και τηλεφωνικά - όπως είπε ο δήμαρχος και τον πληροφόρησαν οι υπηρεσίες - ενημέρωσαν κάποιους που ενδιαφέρονται.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία, για αναβολή, αλλά καταψηφίστηκε, οπότε προχώρησαν στο άνοιγμα των προσφορών.

Διαβάζοντας την τελευταία προσφορά, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νιτερόπουλος είδε ότι πρόκειται για γνωστό πρόσωπο και επεσήμανε ότι: “είδατε που είχα δίκιο”, γιατί διαφωνούσε στη διαδικασία, αλλά δέχθηκε να ανοιχτούν οι προσφορές όπως είπε: «μόνο και μόνο για να δω ποιοι είναι και εύχομαι να μην έχει τη μικρότερη προσφορά αυτός που υποψιάζομαι», όπου και επαληθεύθηκε, αφού όταν ανοίχτηκε η τελευταία προσφορά είπε προς τον Ν. Ζαχαράτο: «τελικά μειδότησε ο γνωστός σου»

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ζαχαράτος κάτι του απάντησε και ο Δημήτρης Δαβάκης του ανταπάντησε: “Είναι ψέμα ότι ο ....... είναι γνωστός σου;”

Αυτό εξόργισε τον Ν. Ζαχαράτο, ο οποίος επετέθη φραστικά και σωματικά, πατώντας στην καρέκλα προς τον Δ. Δαβάκη, συμπιέζοντας τη δημοτική συμβουλο Μαρία Σίνα, που βρισκόταν ανάμεσα με αποτέλεσμα να πάθει κάκωση στο γόνατο!

Κάποιοι σύμβουλοι έτρεξαν να τους χωρίσουν και η συνεδρίαση διακόπηκε βίαια.

Διαβάστε σχετικό άρθρο του Γ. Νιτερόπουλου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 guests και κανένα μέλος