Όταν μπαίνουν στη χώρα ολόκληρο κομβόι εισβολείς και διανύουν 1500χλμ. ανενόχλητοι μην κοιμάστε καθόλου ήσυχοι!

Και όταν μαθαίνεις ότι υπήρχε ενημέρωση ότι έρχονται οι εισβολείς και πάλι τους αφήνουν ανενόχλητους να μπουν και να σκοτώσουν, τότε μην κοιμάσαι, μην κάθεσαι στον καναπέ, ΞΥΠΝΑ!!!

 

Το χρονικό της δολοφονίας από τον Βασίλη Λαμπόγλου

Από χθες το απόγευμα κυκλοφορούσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το κομβόι των Κροατών δολοφόνων στην εθνική οδό.

Ολοι με ξυρισμένα κεφάλια και στα μαύρα ντυμένα.

Νεονοναζί. Κανονικα.

Και όλα αυτά ενώ έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο προστασίας του πολίτη πως η ΟΥΕΦΑ έχει ρητά απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ (και το αντίστροφο ) καθώς είναι γνωστή η ιδεολογία και η συμπεριφορά τους -ακόμη και σε αγώνα εθνικών ομάδων στο Καραϊσκακη-.

Και αυτοι διέσχισαν οδικώς 1500 χιλιόμετρα,πέρασαν από σταθμούς διοδίων ,στάθμευσαν τα αυτοκίνητα τους στο Μαρούσι, αντάμωσαν ομοϊδεάτες τους ελληνικής αθηναϊκής ομαδας(στα βιντεάκια ακούγεται και φαίνεται η "προτίμηση τους),επιβιβάστηκαν στον ηλεκτρικό και κατέβηκαν στα Πευκάκια και συνέχισαν ανενόχλητοι προς το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας...την ώρα που οι πολιτικοί ιθύνοντες γύριζαν πλευρό στον μακάριο λήθαργο τους.

Να ταξιδεύουν 150 ατομα-εν δυνάμει δολοφονοι-για μια ολόκληρη μέρα στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας και κανείς να μην αντιληφθεί τίποτα.

Και να ξημερώνει μια μέρα με μια μάνα και μια χώρα να θρηνούν επειδή η ίδια Αστυνομία που πυροβολεί κεφάλια για κλοπή 20 ευρώ βενζίνης, δεν αντιλήφθηκε επί μία ολόκληρη μέρα, αυτό που αντιλήφθηκε ένας οδηγός στην εθνική οδό παρατηρώντας το κομβόι των εγκληματιών που επιζητούσαν να χυθεί αίμα.

Δεν αναρωτιέμαι αν σήμερα το πρωί είναι ακόμη στη θέση τους ο Υπουργός "προστασίας του Πολίτη"και ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Γνωρίζω πως -απλως, γι' αυτους -είναι ενα ακόμη ζεστό πρωινό Αυγούστου.

-Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελούν την ιδεολογική αποκατάσταση της Ustaše, των Χιτών της Κροατίας, των συνεργατών των Ναζί στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια εγκληματική οργάνωση που έκανε μαζικές δολοφονίες Σέρβων, Εβραίων, Ρομά με σκοπό την «Οριστική Λύση».

Αυτοί είναι -τα μπλε αγόρια -που κάνουν παρέλαση στους δρόμους της πόλης με νεοναζιστικούς χαιρετισμούς, αυτοί που

αναρτούν πανό με σύμβολα της Ustaše και με μηνύματα προς τους Σέρβους ότι θα βιάσουν τα παιδιά και τις γυναίκες τους,

αυτοι που κάνουν γκράφιτι τον Χίτλερ και τον Πάβελιτς, τον αρχιφασίστα κι ηγέτη της Ustaše...

- Ελπιζω οι παχομαγουλοι ιθύνοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να αναβάλλουν τον σημερινό αγώνα στη μνήμη του 22χρονου παιδιου.

Και οι Ράμπο μας να μην αφήσουν να επιστρέψουν-μεχρι τη πλήρη εξιχνίαση -στα μέρη τους οι φασίστες επιδρομείς, δολοφονοι...

- 96 συλλήψεις ... 82 συλληφθέντες Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες.

Against to the modern football...

-Στους τραυματίες συμπεριλαμβάνεται ενα 13χρονο κορίτσι μαχαιρωμένο,σε σοβαρή κατάσταση.

Μόνο να τα καταφέρει...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 guests και κανένα μέλος