Στην Περιφέρεια Αττικής πολώθηκε το κλίμα, όπως και στις ευρωεκλογές, με καθαρά κομματικά κριτήρια.

Πρώτος έρχεται ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ. Πατούλης, δεύτερη η νυν περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. Ο Γ. Σγουρός που κατέβαινε ανεξάρτητος και έχει θητεύσει στην Περιφέρεια στην προηγούμενη 4ετία ήρθε τρίτος.

Θα “χτυπηθούν” Πατούλης και Δούρου. Το ποσοστό της Δούρου, βέβαια, δεν της δίνει ελπίδες να προηγηθεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Η κάλπη είναι απρόβλεπτη, πολλές φορές.

Η αποχή και στην Περιφέρεια κυμάνθηκε στο 405+.

Ο Γ. Πατούλης δήλωσε : «Αυτή την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν μία καθαρή εντολή με στόχο μαζί με τους Δήμους να αλλάξουμε πρόσωπο στην Αττική μας».

 

Η Ρένα Δούρου δήλωσε: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου αυτούς που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ήταν η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που κάποιοι οργάνωσαν με ονοματεπώνυμο και που τις ακούγαμε, για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, να κρύψουν το πραγματικό μετρήσιμο αποτέλεσμα και το έργο της Δύναμης Ζωής. Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας. Για αυτό και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας την επόμενη Κυριακή. Για αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στήσουν ανάχωμα στην ακροδεξιά και την δεξιά. Καλώ τους συμπολίτες μου να δώσουμε μαζί τη μάχη, να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει ξεκινήσει για την Αττική της δημοκρατίας και της προόδου».

Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω με μία μικρή επιφύλαξη, αφού όταν τα αντλήσαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν στο 99,67% επί του συνόλου.

 

Πατούλης Γεώργιος            37,64%            38
Δούρου Ρένα                      19,71%            20
Σγουρός Γιάννης                17,40%            17
Πρωτούλης Γιάννης               8,28%              8
Παναγιώταρος Ηλίας              5,59%             6
Δημητρίου Γεώργιος              2,80%             3
Τζήμερος Γλαύκος                 2,67%              3
Παπαδάκης Νίκος                  1,79%              2
Τουλγαρίδης Κων/νος          1,77%              2
Τσίχλη Μαριάνα                    1,37%              1
Κούρτης Ανδρέας                  0,98%              1

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 190 guests και κανένα μέλος