μελλοντικές ανάγκες  μετακίνησης για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής

Στρατηγικό σχέδιο με τη συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες αποφάσεων, η ολιστική προσέγγιση στην άσκηση πολιτικής καθώς και η συνεχής αξιολόγηση των παρεμβάσεων. Βασικό κριτήριο η ικανοποίηση των υφιστάμενων και των μελλοντικών αναγκών μετακίνησης προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στα αστικά κέντρα.

Στο Δήμο 3Β

O Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της Ανάπτυξης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο, προσκαλεί στην 1η Δημόσια Διαβούλευση με θέμα «Διαμορφώνουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας»

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 6 μμ στο Δημαρχείο Βούλας (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18)

Στο Δήμο Κορωπίου

Ο Δήμος Κρωπίας προσθέτει στις υπάρχουσες εφαρμοστικές μελέτες που αφορούν το κυκλοφοριακό, συμπληρωματικά το (ΣΒΑΚ) Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Το ΣΒΑΚ έχει ως σκοπό τη γρήγορη, με βάση τις αρχές της επιστήμης και της τεχνικής, υλοποίηση της κατασκευής κοινόχρηστων έργων αστικής υποδομής..

Το Σ.Β.Α.Κ. δίνει έμφαση στον πολίτη και στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά μετακίνησης. Προκρίνει στρατηγικές για την υποστήριξη των δημόσιων συγκοινωνιών, της πεζής μετακίνησης και του ποδηλάτου.

Το σχέδιο περιλαμβάνει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και απευθείας κατάθεση προτάσεων στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας, στο Δημαρχείο, (1ος όροφος) ή στο 2132000704 και 2132000706 καθώς και με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Η ημερομηνία έναρξης της διαβούλευσης θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα Δήμου Κρωπίας www.koropi.gr.

Βρείτε το ερωτηματολόγιο και συμπληρώστε “Μετακινούμαι στο Δήμο μου”.

https://www.surveymonkey.com/r/ZR5TMS2

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος