που χτίστηκε με την Χορηγία του Συλ. Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα εξέφρασε τη λύπη του για το θλιβερό έγκλημα της κατεδάφισης του Παλαιστινιακού δημοτικού σχολείου στην περιοχή “Ζanuta”, που στερεί από τα Παλαιστινιακά παιδιά το δικαίωμα στην εκπαίδευση σε αντίθεση με τα δικαιώματα του παιδιού όπως αυτά θεσπίστηκαν από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 1959 (UNGA 1959).

Το Δημοτικό μεικτό σχολείο «Al-Tahadi7» στο Παλαιστινιακό χωρίο Zanuta, νότια της Χεβρώνα, κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας την Δευτέρα 9/4/2018 ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης και συστηματικής πολιτικής των Ισραηλινών δυνάμεων κατοχής κατά του Παλαιστινιακού εκπαιδευτικού τομέα.

Το Δημοτικό μεικτό σχολείο «Al-Tahadi7» στο Παλαιστινιακό χωρίο Zanuta είναι ένα από τα δύο σχολεία που χτίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Κράτους της Παλαιστίνης με την ευγενική χορηγία του Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», μεταφέροντας το μήνυμα για δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για όλους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος