και ο δήμος χάνει έσοδα

Πολλά τα θέματα στην πρώτη φθινοπωρινή συνεδρίαση του Δήμου 3Β, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Πολύς ο καιρός της ...αργίας, οι σύμβουλοι - κυρίως της αντιπολίτευσης - κατέθεσαν ερωτήσεις που ταλανίζουν τους πολίτες του τρίδημου Δήμου.

Την ανοχή του έδειξε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Ψαλλίδας, με ...παρατάσεις χρονικές.

 

Γκρεμίζονται οι καντίνες;

Οι καντίνες στην πρώτη γραμμή των ερωτήσεων. Οι καντίνες του Καβουρίου, που παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου ότι θα κατεδαφιστούν, βρίσκονται όρθιες και εργάζονται ...πυρετωδώς.

«Τί γίνεται με τις καντίνες Καβουρίου; Είχαμε τη διαβεβαίωση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου για γκρέμισμα. Λέγατε για 1 μήνα, για 2 μήνες. Είναι παράνομες από τον Φεβρουάριο του 2015», κατέθεσε την ερώτηση ο Διον. Κοντονής.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι η αργοπορία οφείλεται στις ...εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Ελπίζει όμως (για άλλη μια φορά) ότι θα γίνει η κατεδάφιση τις επόμενες λίγες ημέρες (μόλις δηλαδή τελειώσει η καλοκαιρινή σεζόν...).

 

Η παρανομία συνεχίζεται

 

Καντίνα Μαλτσινιώτη, έγιναν κάποιες παρανομίες στη νέα κατασκευή, παρενέβησαν οι Υπηρεσίες του Δήμου, κρίθηκε παράνομη και έμειναν τα σίδερα και τα τσιμέντα να ...χάσκουν.

«Ποιός είναι ωφελημένος από αυτή τη στρατηγική; Γκρέμισε ο Κασιδώκωστας τις Νηρηίδες και εσείς σταματήσατε φέτος την καντίνα. Και ο Δήμος χάνει χρήματα» παρατήρησε ο Δημ. Δαβάκης.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι ο Δήμος, η Πολεοδομία και η ΥΔΟΜ έκαναν παύση εργασιών. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έδωσαν το καλώς έχει. Συντάσσεται η λύση σύμβασης. Η εγκατάσταση θα απομακρυνθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτό που υπήρχε από πριν, θα ξαναϋπάρξει για να εξυπηρετεί την παραλία.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την καντίνα στον όρμο Ζώσκα στο Καβούρι. Κι αυτή εργοτάξιο κλειστό με επέκταση του χώρου τεράστια. Σταμάτησε κι αυτή μετά από καταγγελίες για τις παραβάσεις.

σ.σ. Αναρωτιέται ο καλόπιστος πολίτης, όταν ο Δήμος εκμισθώνει ένα δικό του ακίνητο που θα ανακαινιστεί, δεν δίνει στον εκμισθωτή οδηγίες και σχέδια για το τί θα φτιάξει για να μην εμφανίζεται κάθε φορά αυτό το φαινόμενο; Και δεν πηγαίνει τις πρώτες κιόλας ημέρες η Υπηρεσία για αυτοψία για να δει αν ο εκμισθωτής τηρεί τα συμφωνημένα;;; δηλαδή τις προδιαγραφές.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 207 guests και κανένα μέλος