Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Ο.Δ. Σπάτων - Χρ. Μάρκου - αποχωρεί μέσα αφήνοντας πίσω του ένα πολύ σημαντικό αθλητικό έργο, για το οποίο πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος...

Νέα Διοίκηση στον ΑΟΔ Σπάτων

ο Χρ. Μάρκου αποχωρεί αφήνοντας πλούσιο έργο


Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Ο.Δ. Σπάτων - Χρ. Μάρκου - αποχωρεί μέσα αφήνοντας πίσω του ένα πολύ σημαντικό αθλητικό έργο, για το οποίο πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος.

Ετσι, μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα έγινε η τελετή παράδοσης και εγκατάστασης της νέας Διοίκησης (16/1), παρουσία σημαντικών εκπροσώπων από όλα τα θεσμικά όργανα του Δήμου και πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αθ. Τούντας φανερά συγκινημένος εξήρε το έργο του απερχόμενου προέδρου, αντιδημάρχου Χρ. Μάρκου, έργο που όπως τόνισε οφείλει να συνεχίσει η νέα Διοίκηση προκειμένου ο Αθλητικός Οργανισμός των Σπάτων να εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα της Αν. Αττικής.

Στη συνέχεια ο προεδρος πήρε  το λόγο και μεταξύ άλλων είπε:

Λυπάμαι απόψε εδώ γιατί τελειώνει μία μεγάλη περίοδος δημιουργίας σ΄ένα χώρο, που αγάπησα όσο κανέναν άλλο στην εξωεπαγγελματική μου επασχόληση.

Το ξέρω πολύ καλά ότι θα μου λείψουν οι μεγάλες συγκινήσεις, που δίνει ο αθλητισμός.

- θα μου λείψουν οι άψογες εκδηλώσεις και διοργανώσεις, που κάναμε

- θα μου λείψουν οι ατελείωτες συζητήσεις με τα σωματεία

- θα μου λείψουν τα ευγενικά πρόσωπα των γυμναστών και των συνεργατών μου

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας πρώτα απ΄όλα τον Δήμαρχο

- που μου εμπιστεύθηκε επί μία 6ετία τον ευαίσθητο χώρο του αθλητισμού και της νεολαίας

- που στήριζε πολιτικά της επιλογές μου

- που δεν παρενέβη ούτε μια φορά στο έργο μου».

Ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του στη Διοίκηση (Γεωργακόπουλο, Κουλοχέρη, Ίσαρη, Κατσούλη) για την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή τους, αλλά και παλαιότερους που δεν βρίσκονται σήμερα εκεί.


Εκλεισε δε λέγοντας: “Σας ευχαριστώ όλους θερμά, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης και να ξέρετε ότι το έργο που επί 6χρόνια ακούραστα επιτέλεσα θα ολοκληρωθεί μόνο μετά την δική σας επιτυχία”.


Νέος πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ο  Γεώργιος Παπαχρήστου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: Αγαπούσα και Αγαπώ τον Αθλητισμό, είναι τρόπος ζωής για μένα και την οικογένειά μου, πόθος μου είναι να διατηρήσουμε μαζί με τον Ανδρέα τον Παυλίδη το υψηλό επίπεδο παροχών του Δήμου σ’ αυτόν τον τομέα και να συμβάλλουμε έτσι ώστε οι παροχές αυτές να βελτιωθούν περισσότερο...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΔΣ αποτελείται:

Γεώργιος Παπαχρήστου πρόεδρος, Ανδρέας Παυλίδης Αντιπρ. και μέλη οι Δημ. Στάμου, Γιάννης Μακρής (δημοτικοί σύμβουλοι) και Γ. Δούρος (εκπρόσωπος αθλητικών συλλόγων).

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 136 guests και κανένα μέλος