Είχαμε γράψει προ μηνός, όταν ανακοινώναμε τη δημιουργία Κολυμβητηρίου στην Παλλήνη, ότι η Βάρη προφανώς έμεινε απέξω (6/9), αφού δεν είχε συγκαταλεγεί στα κολυμβητήρια που ανακοινώθηκαν...

Προωθείται το Κολυμβητήριο στη Βάρη


Είχαμε γράψει προ μηνός, όταν ανακοινώναμε τη δημιουργία Κολυμβητηρίου στην Παλλήνη, ότι η Βάρη προφανώς έμεινε απέξω (6/9), αφού δεν είχε συγκαταλεγεί στα κολυμβητήρια που ανακοινώθηκαν.


Με την εφημερίδα μας, “υπό μάλλης” ο επικεφαλής μειοψηφίας Δημ. Κυπριώτης, επέκρινε το Δήμαρχο ότι έχασε το Κολυμβητήριο.

Και άλλες ομάδες κατοίκων, άλλοι διαφωνώντας με τη θέση, άλλοι διαφωνώντας με την απαλλοτρίωση ορισμένου χώρου κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή για το Κολυμβητήριο.

Δεν είναι όμως αναγκαίο το Κολυμβητήριο για το Δήμο Βάρης; Οσοι πιστεύουν το αντίθετο, ας ρίξουν μια ματιά στον τραγικό απολογισμό των ανθρώπων που χάθηκαν στη θάλασσα και που χάνονται κάθε καλοκαίρι.

Ας ρωτήσουν τους γονιούς, που για να μάθουν τα παιδιά μπάνιο, “μεταναστεύουν” στη Γλυφάδα, στον Αλιμο, στην Αργυρούπολη.


Για τη Βάρη λοιπόν τα πράγματα  είναι έτσι και το αποδεικνύει έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού (Γενικού Γραμματέα Ολυμπιακής Αξιοποίησης), το οποιο απευθύνεται προς το Δήμαρχο Βάρης με αρ. πρ. 1756 (30/9/08) και θέμα: «Ενταξη του έργου “κλειστό κολυμβητήριο και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Δήμο Βάρης».

Σημειώνει λοιπόν «Σε συνέχεια της μέχρι σήμερα αλληλογραφίας μας, σας επισημαίνω ότι το έργο “Κλειστό Κολυμβήτιο και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Δήμο Βάρης”, μετά την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα στη Συνεδρίαση της 30/1/2008, παραμένει στην ομάδα αθλητικών έργων που θα προωθηθούν προς υλοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης (Γ.Γ.Ο.Α.).


Στην παρούσα φάση η ΓΓΟΑ δρομολογεί τις διαδικασίες πρόσληψης των συμβούλων (τεχνικού, χρηματοοικονομικού, νομικού) σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 4 του Ν.3389/2005.

Με επόμενη επιστολή θα ζητηθεί η συνεργασία σας με τη ΓΓΟΑ και τους συμβούλους της προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα στοιχεία του έργου»


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 248 guests και κανένα μέλος