Οι επιτυχίες των μαθητών του Συλλόγου Κουνγκ Φου Βούλας «Η Τριπλή Αρμονία» συνεχίζονται με σταθερά βήματα. Μετά την εκπληκτική επίδοση του νεαρού αθλητή Καραντινού Πάτρικ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου του Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Αύγουστο (είχαμε δημοσιεύσει συνέντευξή του σχετικά), οι μαθητές της Τριπλής Αρμονίας τίμησαν το σύλλογο της Βούλας για άλλη μια φορά. Την Κυριακή 23/01/2011 η επίλεκτη ομάδα αθλητών της Τριπλής Αρμονίας συμμετείχε στην αθλητική διοργάνωση Sanda Fight Night 2, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη στον Πειραιά.

Οι έξι επίλεκτοι αθλητές του Συλλόγου Βούλας έλαβαν μέρος στους αγώνες παραδοσιακού Κουνγκ Φου της διοργάνωσης και πέτυχαν αδιαμφισβήτητη υπεροχή, κατακτώντας όχι ένα ή δύο, αλλά δεκατέσσερα συνολικά μετάλλια σε επτά διαφορετικές κατηγορίες αγωνισμάτων Κουνγκ Φου, ενώ ο εκπαιδευτής του συλλόγου Αντώνης Γιαννούλης τιμήθηκε με ειδικό βραβείο από τους οργανωτές του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι διακρίσεις των μαθητών του συλλόγου είναι:

Καραντινός Πάτρικ:           Χρυσό Μετάλλιο – Σπαθί Κουνγκ Φου Ανδρών

Ασημένιο Μετάλλιο – Διπλά Σπαθιά Κουνγκ Φου Ανδρών

Χάλκινο Μετάλλιο – Χσίνγκ Γι Κουνγκ Φου

Μαραγκός Πέτρος:         Χρυσό Μετάλλιο – Διπλά Σπαθιά Ανδρών

Ασημένιο Μετάλλιο – Κοντάρι Ανδρών

Χάλκινο Μετάλλιο – Σπαθί Ανδρών

Λυμπερίου Γιώργος:         Ασημένιο Μετάλλιο – Χσίνγκ Γι Κουνγκ Φου

Χάλκινο Μετάλλιο – Κοντάρι Ανδρών

Καζαγκράντε Τιτσιάνα:         Ασημένιο Μετάλλιο – Πα Κουά Κουνγκ Φου

Ασημένιο Μετάλλιο – Κοντάρι Γυναικών

Χάλκινο Μετάλλιο – Σπαθί Γυναικών

Λολοσίδη Άννα-Μαρία:         Χρυσό Μετάλλιο – Πα Κουά Κουνγκ Φου

Χρυσό Μετάλλιο – Σπαθί Γυναικών

Κούκη Κωνσταντίνα:         Χάλκινο Μετάλλιο – Πα Κουά Κουνγκ Φου

Συνολικά οι έξι αθλητές του συλλόγου Κουνγκ Φου Βούλας κατέκτησαν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια στους αγώνες Κουνγκ Φου. Σημειώνεται ότι η κατακτήτρια του χάλκινου μεταλλίου στο Πα Κουά Κουνγκ Φου, κυρία Κωνσταντίνα Κούκη, είναι σήμερα εξήντα πέντε ετών!!

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τον προπονητή τους Αντώνη Γιαννούλη για τον χρόνο τους και για την αγωνιστικότητά τους.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος