Με 3 – 0 σετ «καθάρισαν» τα κορίτσια του Μαρκόπουλου την ισπανική Μπούργος την Τετάρτη 23/1 στον καθοριστικό μεταξύ τους αγώνα στο Κλειστό Μαρκοπούλου, γράφοντας έτσι με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου....

Ένα μόνο σετ μακριά από τις 8 καλύτερες ομάδες

του Ευρωπαϊκού βόλεϊ το Μαρκόπουλο


Με 3 – 0 σετ «καθάρισαν» τα κορίτσια του Μαρκόπουλου την ισπανική Μπούργος την Τετάρτη 23/1 στον καθοριστικό μεταξύ τους αγώνα στο Κλειστό Μαρκοπούλου, γράφοντας έτσι με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου.

 Οι φίλοι της ομάδας βόλεϊ του Μαρκόπουλου χάρηκαν όχι μόνο μια σπουδαία νίκη, αλλά και ένα υπέροχο παιχνίδι για γερά νεύρα. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν στην κόψη του ξυραφιού για την επικράτηση, όπως μαρτυρούν και τα σετ: 27 - 25, 28 - 26, 25 - 21.

Το Μαρκόπουλο έθεσε γερές βάσεις για το όνειρο της πρόκρισης στους 8 του Ευρωπαϊκού Challenge Cup Γυναικών και ήδη κρατάει το μισό εισιτήριο στα χέρια του, αφού αρκεί ένα μόνο σετ στον επαναληπτικό της Ισπανίας στις 21/1 για να προκριθεί.

Αμέσως μετά τον αγώνα, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Φώτης Μαγουλάς δήλωσε μεταξύ άλλων: “Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε μάρτυρες αυτού του ονείρου να γίνεται πραγματικότητα και που δικαιωνόμαστε όσοι - χρόνια πριν - πιστέψαμε και επενδύσαμε σε αυτή την σπουδαία ομάδα. Είμαστε και θα είμαστε όλοι δίπλα σας”.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος