Τη δημοπράτηση του περιπτέρου στην πλατεία Άλσους στο Πανόραμα Βούλας, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη συνεδρίαση της 17/5/16.

 

Η άποψη του δημάρχου είναι ότι ένας Εξωραϊστικός Σύλλογος δεν πρέπει να έχει τέτοιες δραστηριότητες και ότι ο Σύλλογος δεν λειτουργούσε σύννομα.

 

Επίσης ότι ο Σύλλογος χρωστάει πάρα πολλά χρήματα στο Δήμο και αν πληρώσει τα ληξιπρόθεσμα θα μπορεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία.

Μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση διαφώνησαν με τα λεγόμενα του δημάρχου, όσον αφορά τα οικονομικά, γιατί όπως είπαν, ο Σύλλογος πλήρωνε ρεύμα και νερ;o για όλη την πλατεία. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση του δημάρχου είναι τιμωρητική προς το Σύλλογο, γιατί δεν τον υποστήριξε στις εκλογές!

 

Εμείς πάντως θα θυμίσουμε στο δήμαρχο ότι το περίπτερο αυτό δημιουργήθηκε ακριβώς για να το χρησιμοποιεί ο Σύλλογος, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Μάλιστα στη συνεδρίαση αυτή, εγώ (Αννα Μπουζιάνη), ως εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Βούλας (σήμερα Ευρυάλης), ζήτησα το μέτρο να επεκταθεί και για το δικό μας Σύλλογο. Ο τότε δήμαρχος Γ. Μάντεσης μου απάντησε: welcome. (Άλλο αν στη συνέχεια, για ιδιοτελείς λόγους, δεν το υλοποίησε).

 

Το επισημαίνουμε αυτό γιατί -κατά πως φαίνεται- με τη φόρα που έχει πάρει ο δήμαρχος θα μισθώσει και τα δέντρα...

Η “νομική φόρμουλα” λοιπόν που δεν έχει ο δήμαρχος και δεν μπορεί να συνεχίσει “η σημερινή διαχείριση” υπάρχει... Ας ανατρέξει στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Η δημοπράτηση πέρασε κατά πλειοψηφία. Οι σύμβουλοι Δημοσθένης Δόγκας, Θάνος Ματόπουλος και Μαρία Σίνα, δήλωσαν «παρών».

Eκμίσθωση ακινήτου στην “Ευρυάλη”

 

Το δημοτικό ακίνητο, βρίσκεται στην περιοχή “Ευρυάλη” (Κάτω Βούλα), στην πλατεία Γεωργακοπούλου (κάτω από το Ασκληπιείο Νοσοκομείο,στηνπαραλιακή), στη Βούλα, και αποτελείται από μια αίθουσα διαμορφωμένη συνολικού εμβαδού 23,50 τμ., Όπωςσημειώνεται εκμισθώνεται ως επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος.

 

Η δημοπρασία φανερή και προφορική θα διεξαχθεί την 24/5/2016, ώρα 15.00, στο Δημοτικό κατάστημα Βούλας, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή αρ. 18) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

 

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται έξι έτη, δεν εμπίπτει στις εμπορικές μισθώσεις.

Κατώτατο όριο προσφοράς (μισθώματος) ορίζεται το ποσόν των 26.400,00€.

Εκμίσθωση χώρου 10τμ στο μόλο στο “ΕΝ ΠΛΩ”

 

Ο προς εκμίσθωση δημοτικός χώρος 10τμ βρίσκεται στο μόλο μπροστά από το “ΕΝ ΠΛΩ”, στη Βουλιαγμένη.

Η δημοπρασία φανερή και προφορική θα διεξαχθεί την 24/5/2016, ώρα 13.00 στο Δημοτικό κατάστημα Βούλας, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή αρ. 18) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

 

Διάρκεια μίσθωσης δύο έτη.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 guests και κανένα μέλος