Tην ελεύθερη παραλία της Βούλας, από το καφέ Νότος μέχρι και το καφέ Βο, καθάρισε η Δημοτική παράταξη των 3Β “Δημοτική Βούληση” με τον Δημοσθένη Δόγκα.

Εκπληκτοι οι κάτοικοι είδαν ολόκληρη ομάδα να μαζεύει σκουπίδια και φύκια από την παραλία, που πράγματι είχαν γίνει βουνά...

Οι εθελοντές της Δημοτικής Βούλησης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένη Δόγκα, με κατάλληλα εργαλεία και χειρωνακτική εργασία καθάρισαν μεγάλο μέρος της ακτής, μαζεύοντας τεράστιους όγκους από σαπισμένα φύκια, τα οποία δόθηκαν για κομποστοποίηση σε εξειδικευμένο συνεργείο ανακύκλωσης. (τα φύκια θα μπορούσαν να προσδίδουν και κέρδος στο Δήμο αν τα αξιοποιούσε, διότι χρησιμοποιούνται από εταιρείες).

Η “Δημοτική Βούληση” έστειλε το μήνυμα του εθελοντισμού, για άλλη μια φορά.

paralia-notos-1Σε δήλωσή του ο Δημοσθένης Δόγκας τόνισε:

“Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές κατοίκους που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και στελέχωσαν τα συνεργεία καθαρισμού εδώ στην πανέμορφη ελεύθερη παραλία της Βούλας. Παράλληλα, λυπάμαι πολύ που η Δημοτική Αρχή έχει αφήσει αυτό το μοναδικό σημείο παρατημένο στη φθορά του χρόνου. Η Δημοτική Βούληση έρχεται στα δημοτικά πράγματα για να φέρει τη σπίθα του εθελοντισμού που είναι ικανή να εκκινήσει και τον πιο σκουριασμένο διοικητικό μηχανισμό. Τώρα ανανέωση παντού!”.

Εθελοντισμός και Δημοτική Βούληση πάνε μαζί



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 146 guests και κανένα μέλος