Υπεγράφη από τον Νομάρχη Ανατ. Αττικής Λ. Κουρή η σύμβαση με την «Ελληνική Τεχνική  ΑΤΕΒΕ», ανάδοχο μετά από διαγωνισμό, του έργου «Ανακατασκευή και βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων οδών συμβαλλόντων στον οδικό άξονα Παιανία-Σπάτα-Λούτσα», προϋπολογισμού 3.425.000 €, και χρηματοδοτείται κατά 80% από Ε.Τ.Π.Α και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους..

«Ανακατασκευή και βελτίωση στον οδικό άξονα

Παιανία-Σπάτα-Λούτσα»


Υπεγράφη από τον Νομάρχη Ανατ. Αττικής Λ. Κουρή η σύμβαση με την «Ελληνική Τεχνική  ΑΤΕΒΕ», ανάδοχο μετά από διαγωνισμό, του έργου «Ανακατασκευή και βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων οδών συμβαλλόντων στον οδικό άξονα Παιανία-Σπάτα-Λούτσα», προϋπολογισμού 3.425.000 €, και χρηματοδοτείται κατά 80% από Ε.Τ.Π.Α και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους

spataloytsa-map.jpgΜε την ανωτέρω εργολαβία προβλέπεται να γίνει βελτίωση των οριζοντιογραφικών και υψομετρικών χαρακτηριστικών καθώς και η τελική ασφαλτόστρωση των υφισταμένων οδών:

• Κιάφα, Κουλοχέρη σε μήκος 5.000μ. περίπου

• Λ. Σπάτων σε μήκος 1.000μ. περίπου

• Περιφερειακή οδός Σπάτων από το Κέντρο Υγείας έως τα φανάρια της Ε.Ο.40 Σπάτα - Λούτσα σε μήκος 730μ. περίπου με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και στον ορθό κυκλοφοριακά ανασχεδιασμό του δικτύου.


Παράλληλα θα γίνουν τα απαιτούμενα για την οριζόντια σήμανση (λωρίδες οριοθέτησης οδοστρώματος και διαγραμμίσεις), καθώς επίσης και κατακόρυφης σήμανσης, η οποία περιλαμβάνει ρυθμιστικές πινακίδες καθώς και πληροφοριακές πινακίδες. Κατά την χρονική περίοδο όπου θα εκτελούνται εργασίες θα τοποθετηθούν όλα τα απαιτούμενα μέσα (new jersey, αναλάμποντες φανοί, πινακίδες, πλέγμα, κώνοι κλπ).

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 8 μήνες.

 

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 154 guests και κανένα μέλος