Ο επικεφαλής της ΡΙ.ΚΙ.Π Θάνος Ματόπουλος, επανήλθε για τις εξωτερικές σιδηροκατασκεύες που γίνονται στο κτήριο Βο στην παραλία της Βούλας στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. Το κτήριο αυτό είναι πάνω στη θάλασσα, πολύ παλιό και γι’ αυτό είναι νόμιμο το πετρόκτιστο μόνο. Σήμερα γίνεται μία σιδηροκατασκευή που θα καλύψει το παλιό κτήριο και θα επεκταθεί προς τη θάλασσα.

Ο δήμαρχος απάντησε πως «εμείς παρεμβαίνουμε εάν και εφόσον έχουμε καταγγελία για θέματα που εκφεύγουν της άμεσης δυνατότητας που έχει ο ελεγκτής να παρέμβει.

Οι άδειες δεν εκδίδονται πλέον από εμάς. Εκδίδονται από το σύστημα της Υπηρεσίας Δόμησης.

Οι ελεγκτές στο Βο συνεχίζουν και παρακολουθούν το έργο. Εμείς κάναμε την παρέμβασή μας και διαπιστώσαμε το εξής ένα. Η εφαρμογή της άδειας γίνεται πλήρως».

Ανέφερε δε ότι η σιδηροκατασκευή γίνεται με αβαρία του κτηρίου, για να μεταφερθεί το τοιχείο 1,5 μέτρο μέσα για να δημιουργηθεί πεζοδρόμιο 2,20 μ. γιατί σήμερα το πεζοδρόμιο είναι μόλις 70 εκατοστά.

«Δεν γίνεται υπέρβαση ούτε κάλυψης ούτε συντελεστή», κατέληξε.

σημείωση: Δεν γνωρίζω, πραγματικά, πόσο νόμιμο είναι και τι είναι νόμιμο πια, γιατί έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Όλο αυτό το σιδερένιο στέγαστρο μπροστά στη θάλασσα!..

Αννα Μπουζιάνη

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 guests και κανένα μέλος