Μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Ele.C.Tra (Electric City Transport - www.electraproject.eu), η AVMap GIS Α.Ε. στοχεύει στην προώθηση της χρήσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και scooter τόσο στον τομέα των αστικών μεταφορών, όσο και στους δημόσιους φορείς της χώρας, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα για τη χρήση από τους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα αλλά και τους κατοίκους και τους τουρίστες της χώρας μας. 

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσπάθειας και ενόψει της 4ης Τεχνικής Συνάντηση Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ELECTRA (18 και 19 Ιουνίου, ξενοδοχείο Αύρα, Ραφήνα), όπου θα συμμετέχουν 18 εκπρόσωποι από 8 Ευρωπαϊκές χώρες, ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. και η AVMap GIS Α.Ε., συνδιοργανώνουν την 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων στην Ανατολική Αττική. Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η γνωριμία του κόσμου, αλλά και των φορέων, με τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της χρήσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, της τεχνολογίας η οποία αποτελεί το μέλλον στις αστικές και τουριστικές μετακινήσεις.

Η έκθεση και η δοκιμή των οχημάτων θα γίνουν στον πλακόστρωτο ανοικτό χώρο του Πάρκου Καραμανλή, στη Ραφήνα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:30-21:00.

Ζήστε την εμπειρία” οδηγώντας αυτοκίνητα, σκούτερ και ποδήλατα του μέλλοντος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Χορηγοί επικοινωνίας: Τα Νέα Ραφήνας-Πικερμίου, 4green.gr, ECON3, econews.gr,  enegy in, iRafina.gr, metaforespress.gr, motoΤρίτη, ακαδημαϊκός λόγος, ΕΒΔΟΜΗ της Ανατολικής Αττικής, ΕΝΕΡΓΕΙΑ & οικονομία, Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ και ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 215 guests και κανένα μέλος