H αντίστροφη μέτρηση των αγώνων έχει ήδη αρχίσει

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Άλλη μια νίκη για τις γυναίκες, οι οποίες φτάνουν όλο και πιο κοντά στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής και παράλληλα την άνοδο της ομάδας στην Α2. Ένα εύκολο σχετικά ματς είχαν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες στη Νέα Ερυθραία, αντίπαλες με τις Αμαζόνες.

Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-0 υπέρ της Θέτιδας (15-25, 12-15, 22-25) και η αντίστροφη μέτρηση των αγώνων έχει ήδη αρχίσει. Απομένουν 6 παιχνίδια.

Επόμενος αγώνας είναι στη Βούλα, ημέρα Δευτέρα 21/2 και ώρα 21:00, με αντίπαλο τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Νίκη και για τις κορασίδες, οι οποίες αντιμετώπισαν το Γέρακα στην ομώνυμη περιοχή. Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-0 (23-25, 11-25, 15-25). Οι κορασίδες έχουν κάνει μια σημαντική και εμφανή πρόοδο, την οποία διατηρούν και προσπαθούν ακόμα περισσότερο για να γίνουν καλύτερη ομάδα. Ο Παπάγος είναι ο επόμενος αντίπαλος των κορασίδων το Σάββατο 19/2 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Βούλας, ευκαιρία για τις κορασίδες να ανεβούν υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

 

ΠΑΙΔΕΣ

 

Ήττα με σκορ 3-1 για τους παίδες, οι οποίοι παρ' όλο που ξεκίνησαν δυναμικά στο 1ο σετ, κατακτώντας το με σκορ 17-25, στην πορεία τα πράγματα ανατράπηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια των 3 επόμενων σετ που ακολούθησαν, από την ομάδα της Παλλήνης στην ομώνυμη περιοχή.

Οι παίδες έχουν να αντιμετωπίσουν την Ένωση Ηρακ. Τυφών στο Ν. Ηράκλειο το Σάββατο 19/2 και ώρα 20:30, στοχεύοντας πάντα τη νίκη.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 258 guests και κανένα μέλος