Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο κλειστό του Μετς επί του Παγκρατίου γιά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, με σκορ 45-58.
Είναι η τρίτη νίκη των κοριτσιών σε ισάριθμα παιχνίδια αφού προηγήθηκαν η νίκη στην Θήβα επι της ομώνυμης ομάδας και η εντός έδρας επιτυχία επι του Σπόρτιγκ.
Τα κορίτσια πήραν το πάνω χέρι απο την αρχή του αγώνα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους επάνω στο παρκέ και στο τέλος ήταν αυτές που έφυγαν νικήτριες απο μία πολύ καυτή έδρα.
Μία μικρή γιορτή στήθηκε στα αποδυτήρια του Μετς αφού την Κυριακή είχαν την ονομαστική τους εορτή ο προπονητής της ομάδος Αργύρης Παπαπέτρου και η αρχηγός Αργυρώ Μικεδάκη.

 

Οι αθλήτριες των ομάδων και τα καλάθια που πέτυχαν

 


Παγκράτι (Αδάμ) Νικολοπούλου 10, Μουζουκη, Μαρίνου 2, Γαζέτα,Ζουρνή 7, Κωνσταντίνου10 (1), Βεντουρά 6, Ευμορφοπούλου 2, Μπακετέα, Ανυφαντάκη 8(2)
Πρωτέας Βούλας (Παπαπέτρου-Βαρβούνης) Γριμπαβιώτη 4(1), Βαλέτα 14, Παναγιωτοπούλου 16, Μπαρμπρρίδου 8, Κασάπογλου, Αστραντίνη 11(3), Τσουμάνη 3, Μπότσαρη 2.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 12:00 η ομάδα του Πρωτέα θα αγωνιστεί εναντίον του Κρόνου  με την φιλοδοξία να είναι αυτή νικήτρια και να μην έχει συγκάτοικο στην κορυφή αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 247 guests και κανένα μέλος