Η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού, ευγενής στόχος. Προϋπόθεση και απώτερος σκοπός, η τιθάσευση των λαών.

Επισήμανση: «Η πρόσκτηση γνώσεων, χωρίς επεξεργασία (ανάλυση, κρίση, συμπέρασμα) είναι απλή ανενεργή αποθήκευση έτοιμης “τροφής”».

Η περιορισμένη εξ αντικειμένου εμπειρία μας, αλλά κυρίως η μελέτη έγκυρων πηγών πληροφοριών – σύνθεση μελέτης και προσωπικών εμπειριών και συμπερασμάτων – αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για την εξαγωγή αξιόπιστων αποτελεσμάτων, για τη λήψη βάσιμων και έγκυρων αποφάσεων δράσης ή και λογικής τοποθέτησης.

Ενας καλός τρόπος καμουφλάζ (προφύλαξη δια της παραλλαγής), όπως έγραφα προ καιρού στην 7η, είναι να περιπαίζεις, να λοιδορείς εκείνο ακριβώς το οποίο επιδιώκεις (...) Ένας προσεκτικός συνωμότης θα καταδίκαζε «μετά βδελυγμίας» τη συνωμοσία που απεργάζετο, κι ακόμη πιο περίτεχνα, θα την χλεύαζε»!

Δεν τα θεωρώ λοιπόν όλα, όσα μου γεννούν υποψίες, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με τον κορωναϊό, ως «συνωμοσία», αλλά εξετάζω και το ενδεχόμενο. Κι όπως πάντα, ακριβολογώ.

Δεν προπαγανδίζω, δεν κάνω «πλύσεις εγκεφάλων», δεν παπαγαλίζω, δεν τρομοκρατώ, όπως το πλήθος των προβεβλημένων δημοσιολαλούντων, από τηλεοπτικών παραθύρων κρωζόντων και δημοσιογραφούντων πράττουν, ιδίως εδώ και δύο χρόνια νυχθημερόν συμπλέοντες με τις «δύσκολες» αποφάσεις ή «απορρίψεις» πρωτο-δευτεροκλασάτων στελεχών της παγκόσμιας εξουσίας.

Eμείς παραθέτουμε δεδομένα, γνώμες και κρίσεις, πιθανών λανθασμένες, αλλά οι τελικές αποφάσεις, το καταστάλαγμα επαφύεται στους ελεύθερους ανθρώπους. Σ’ εσάς!

Ας παρουσιάσουμε λοιπόν μερικές αξιοπρόσεκτες πηγές -δεδομένα- αναμφισβήτητα, αντικειμενικού κύρους, που όλως συμπτωματικώς και περιέργως ...συμπίπτουν!

Τις παραθέτουμε για δική σας επεξεργασία και την εξαγωγή δικών σας συμπερασμάτων και πλέον υπεύθυνων προσωπικών αποφάσεων και τοποθετήσεων.

 

Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια (ΗΠΑ)
Και οι 10 εντολές των σύγχρονων Μωυσέων
(ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη η 1η «εντολή»)

 

Οι «κατευθυντήριοι λίθοι» της Georgia των U.S.A. (ΗΠΑ), είναι ένα σύγχρονο “μνημείο” από έξι γρανιτένιες πλάκες ύψους έξι περίπου μέτρων και βάρους 108 τόνων. Είναι τοποθετημένες στην κορυφή λοφίσκου, 72 χλμ από την Αθήνα της Γεωργίας, στην πόλη Ελμπερτον, κοντά στην εθνική οδό Highway 77. Εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 1980 (συγκρατείστε τη χρονολογία).

Κατασκευάστηκε μ’ ένα υπέρογκο άγνωστο κόστος από έναν “κομψό γκριζομάλλη” σοβαρό “άγνωστο” κύριο, με το ψευδώνυμο R. Christian, ο οποίος, κατά δήλωσή του, εκπροσωπούσε «μια μικρή ομάδα πιστών Αμερικανών», που σχεδίαζε τις «κατευθύνσεις» επί 20 χρόνια και η οποία ήθελε να παραμείνει ανώνυμη.

Οι πλάκες είναι διατεταγμένες αστρονομικά. Οι τέσσερις προς τα 4 σημεία του ορίζοντα, η πέμπτη στο κέντρο και η έκτη ως επιστέγασμα. Στις 8 πλευρές των τεσσάρων λίθων αναγράφεται εγχάρακτα το μήνυμα των 10 σύγχρονων «εντολών» - κατευθύνσεων, σε αντίστοιχες σύγχρονες γλώσσες, μεταξύ των οποίων σουαχίλι, εβραϊκά κ.λπ. και βέβαια, αγγλικά, ρώσικα, κινέζικα. Στο επιστέγασμα ένα διαφορετικό μήνυμα σε 4 αρχαίες γλώσσες: βαβυλωνιακά, αρχαία ελληνικά, σανσκριτικά και ιερογλυφικά αιγυπτιακά.

 

«Οδε οί λίθοι τν δν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης».

Στην ανατολική μετόπη του επιστεγάσματος αναγράφεται η παραπάνω αρχαιοελληνική φράση. (Το αντίστοιχο στις άλλες τρεις αρχαίες νεκρές γλώσσες).

Και ποια είναι η «σωφροσύνη» που δείχνουν αυτοί οι λίθοι; Το όραμα της «νέας τάξης» πραγμάτων, όπως αποκαλύπτεται:

 

Οι 10 ΕΝΤΟΛΕΣ

1η: «Διατηρείστε τον πληθυσμό της ανθρωπότητας κάτω από 500 εκατομμύρια σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

2η: Κατευθύνετε την αναπαραγωγή με σοφία – βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.

3η: Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

4η: Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

5η: Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

6η: Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

7η: Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους

8η: Εξισορροπείστε τα προσωπικά δικαιώματα με τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

9η: Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το Σύμπαν.

10η: εντολή: Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση. Αφήστε χώρο για τη φύση (δις).

Σημείωση: Ελεύθερη μετάφραση από την αγγλική.
Πηγές: wiikipedia & επίσημη ιστοσελίδα του “μνημείου”

 

 

Για να μη μακρυγορούμε πελαγοδρομούντες περιοριζόμαστε στην άκρως ενδιαφέρουσα 1η εντολή, με τις συσχετιζόμενες εκ των άλλων, και αυτό εισαγωγικά:

Η 3η εντολή για την ενιαία γλώσσα, ήδη εξελίσσεται μεθοδικά με την αμερικανική, παραφθορά της αγγλικής.

Η 8η εντολή για τα «ατομικά δικαιώματα», ευρίσκεται ήδη σε πλήρη εφαρμογή, με την περιστολή τους, χάριν, δήθεν, των «κοινωνικών υποχρεώσεων», όπως τις αντιλαμβάνεται η εξουσία. (θα τα αναλύσουμε εν καιρώ).

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στην 1η κατεύθυνση:

Ου αναπαραχθείς ...ου μακροζωήσεις...!

«Διατηρείστε την ανθρωπότητα με πληθυσμό κάτω των 500 εκατομμυρίων...» και σε συνδυασμό με την ακροτελεύτια 10η εντολή, «Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη...». Όπως είναι γνωστό, ο καρκίνος καταπολεμάται ως ασθένεια με χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία κ.λπ. Μήπως, κάπως έτσι σκέπτονται κάποιοι ν’ απαλλαγεί ο ...πλανήτης από τον «καρκίνο» της ανθρωπότητας; Κι αν πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης, που μάλλον πρέπει, γιατί αυτό θα πρέπει να επιτευχθεί με ατομικά, χημικά, ή βιολογικά όπλα δηλαδή ιούς, που «παρασκευάζουν περί τα 100 εργαστήρια στον κόσμο, για να παράξουν εμβόλια» όπως είπε ο Τσιόδρας το Σεπτέμβριο του 2019 σε συνέδριο λοιμωξιολόγων.

Γιατί να μην πάμε στη μείωση των γεννήσεων; Εάν υποθέσουμε ότι κάθε ζευγάρι γεννούσε μόνον ένα παιδί, σε 30 περίπου χρόνια, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωνόταν περίπου κατά το ήμισυ, αφού οι δύο γονείς θ’ αναπληρώνονταν από ένα παιδί;

Διότι, απλούστατα, η μείωση των γεννήσεων είναι θέμα προσωπικών επιλογών, παρορμήσεων, έλλειψη γνώσεων, προκαταλήψεων, θρησκευτικών προσταγών «...αυξάνεσθε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε την γην...» (ΓΕΝΕΣΙΣ κεφ. θ΄) κ.λπ., άρα πολύ δύσκολη η υπόθεση της πειθούς. Ενώ η εξολόθρευση με διάφορους, επιστημονικά ανορθόδοξους τρόπους, φαίνεται αποτελεσματικότερη μέθοδος για αυταρχικούς χαρακτήρες με «ψύχραιμη λογική», σύμφωνα και με την 4η «εντολή».

 

Ενδεικτικές συμπτώσεις

Έτσι, μετά τα εγκαίνια του «μνημείου», το 1980, ένα χρόνο μετά, το 1981, αναγνωρίστηκε το AIDS, που ο ιός του χτυπάει κατευθείαν στην άμυνα του οργανισμού· στο ανοσοποιητικό σύστημα. Προφανώς συμπτωματικά, όπως κι ένα σωρό άλλοι ιοί, των ορνίθων, των χοίρων, των τρελών αγελάδων, που από φυτοφάγες τις κάνανε σαρκοφάγες κ.ά., όπως Η1Ν1, το 2009.

Αλλά ας γυρίσουμε σε μιαν ακόμη έγκυρη και επίσημη «σύμπτωση», της ομιλίας του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, το 1994, στον ΟΗΕ:

 

O David Rockefeller στο επιχειρηματικό Συμβούλιο του ΟΗΕ

Rockfeller talk 1Ο γνωστός πολυδισεκατομμυριούχος D. Ροκφέλερ μιλώντας στο ετήσιο δείπνο των πρεσβευτών του Ο.Η.Ε., στις 14 Σεπτεμβρίου 1994, από το επίσημο βήμα του επιχειρηματικού συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών, επικεντρώθηκε στην έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού, όπου πράγματι τα τελευταία 90 χρόνια τετραπλασιάστηκε. Είπε λοιπόν, μεταξύ άλλων επιχρισμάτων και παράθεσης αποδεικτικών στοιχείων:

«...τι ειρωνεία! Οι ίδιες καινοτομίες που κάνουν δυνατές τις αλματώδεις βελτιώσεις της ζωής των ανθρώπων, δημιουργούν επίσης καινούργια προβλήματα που αυξάνουν την πιθανότητα μιας ανησυχητικής καταστροφής στην βιόσφαιρα που ζούμε, κι εδώ βρίσκεται το δίλημμα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.

Η βελτιωμένη δημόσια υγεία μείωσε την θνησιμότητα των βρεφών κατά 60% τα τελευταία 40 χρόνια (Σ.Σ. το 1950 ο πληθυσμός της γης ήταν λίγο πάνω από τα 2,5 δισεκατομμύρια. Ενώ το 2020 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ο.Η.Ε. 7,9 δις).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λέει ο Ροκφέλερ, ο μέσος όρος ζωής αυξήθηκε από τα 46 χρόνια του 1950, στα 63 χρόνια σήμερα (το 1994).

Αυτή είναι μια ανάπτυξη που ως άτομα μπορούμε να επικροτήσουμε παρ’ όλα αυτά, το αποτέλεσμα αυτών των θετικών αποτελεσμάτων, ο παγκόσμιος πληθυσμός την ίδια μικρή χρονική περίοδο έχει αυξηθεί γεωμετρικά σε σχεδόν 6 δις (το 1994) και μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα 8 δις μέχρι το έτος 2020. (Σ.Σ. έπεσε μέσα στις προβλέψεις του)!

Η αρνητική επίδραση, λέει, της αύξησης του πληθυσμού σ’ όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη γίνεται εμφανής.

Η ραγδαία και με αυξανόμενες τάσεις εκμετάλλευση των αποθεμάτων ενέργειας και νερού, είναι θέμα μεγάλου προβληματισμού.

Τα τοξικά υποπροϊόντα της ευρείας βιομηχανοποίησης και η αυξανόμενη ατμοσφαιρική ρύπανση σε επικίνδυνα επίπεδα (Σ.Σ. Σημαντικές και πραγματικές διαπιστώσεις, για να καταλήξει στην πρόταση:)

D.R.: Μόνο εάν τα έθνη συμφωνήσουν να συνεργαστούν για ν’ αντιμετωπίσουν αυτές τις διασυνοριακές προκλήσεις, που προκλήθηκαν από την αύξηση του πληθυσμού, την υπερκατανάλωση των πόρων και την περιβαλλοντική υποβάθμιση υπάρχει προοπτική (...)

Το πρόσφατο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών στο Κάιρο, επικεντρώθηκε σε ένα απ’ αυτά τα θέματα – κλειδιά· την αύξηση του πληθυσμού. Αλλά οι διαμάχες που έχουν ξεσπάσει στο συνέδριο, απεικονίζουν το πρόβλημα της δυνατότητας να επεξεργαστούν θέματα πού είναι πολύ διχαστικά και τα οποία έχουν μια βαθιά ηθική διάσταση.

Τα Ηνωμένα Έθνη (U.N.) μπορούν και πρέπει να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο για να βοηθήσουν τον κόσμο να βρει έναν ικανοποιητικό τρόπο σταθεροποίησης του παγκόσμιου πληθυσμού και να διεγείρει την οικονομική ανάπτυξη μ’ έναν τρόπο ευαίσθητο προς τις θρησκευτικές και ηθικές εκτιμήσεις (Στη συνέχεια αναλύει τη συνάρτηση αύξησης του πληθυσμού και ανεξέλεγκτης οικονομικής ανάπτυξης «που αποτελεί περαιτέρω απειλή για το περιβάλλον μας (κεντρικό θέμα συζήτησης στο συνέδριο του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 1992 για να καταλήξει στο καυτό ιδεολογικό αγκύλωμα):

D.R.: «...Η ανάπτυξη είναι πιο αποτελεσματικά διαχειρίσιμη από τον ιδιωτικό τομέα. Η ρύθμιση της διαδικασίας από τις εθνικές κυβερνήσεις και τις Διεθνείς Ενώσεις (όπως Ε.Ε.) χρειάζονται και πάλι παρέμβαση των Ηνωμένων Εθνών...».

Thomas Robert MalthusΝομίζω ήταν σαφής. Μετά απ’ αυτές τις λίγες «συμπτώσεις», είναι περιττό και κουραστικό ν’ ανατρέξουμε στον Μάλθους και τον Μάο Τσε Τουνγκ και άλλους για τους οποίους παραπέμπω στο άρθρο μου:
«Η νεκρανάσταση του Μάλθους».
Οι συμπτώσεις όμως είναι πάρα πολλές για να χωράνε στην εφημερίδα.

 

Ενδεικτικά μόνο:

  • ο Αμερικανός φυσιολόγος Βογκτ συνιστούσε στις ΗΠΑ «ν’ αρνηθούν κάθε (οικονομική) βοήθεια σε μια χώρα που δεν θα περιόριζε τις γεννήσεις της, κι ακόμα πως θα ’πρεπε να τεθεί φραγμός στην ιατρική πρόοδο στις χώρες αυτές!»
  • Η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» (15.7.2020, 22:37) προβλέπει μείωση του πληθυσμού κατά 2 δισεκατομμύρια, από την αναμενόμη στατιστικά αύξηση, στο τέλος του αιώνα, ώστε να φτάσουμε τα 8,8 δις.
  • Ο Γερμανός ιστορικός Καρλ Μπέλοχ έχει υπολογίσει τον πληθυσμό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 1ο αιώνα στα 54 εκατομ. «Τι θα συνέβαινε αν ο πληθυσμός αυτός είχε στα 2.000 χρόνια που έχουν περάσει την σημερινή ετήσια αύξηση του 1,7%, ή έστω 1% μόνο; Ο πληθυσμός που θα προερχόταν μόνο από τις περιοχές της ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας θα ήταν 300 τρις εκατομμύρια άνθρωποι!”

Το «πρότυπο» όπως ακροθιγώς και διπλωματικά ανέφερε και ο Δ. Ροκφέλερ υπάρχει από το 1347 με την πανεπιδημία της πανώλης που εξολόθρευσε το 1/4 του τότε πληθυσμού.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο ο «στόχος», ενίοτε χρήσιμος ή αναγκαίος, αλλά οι μέθοδοι και τα μέτρα με τα οποία επιδιώκεται να επιτευχθεί.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος