Τους δανείσαμε για να μας ...αγοράσουν!

 

Μέρες τώρα ακούμε για την πρόταση που έκανε ο Σάλλας (επιχειρηματίας) που κατέχει την Τράπεζα Πειραιώς, να αγοράσει την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κρατικές υπηρεσίες δηλαδή.

Η μεν Αγροτική φροντίζει για τον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο, αφού έχει δανείσει τα δύο μεγάλα κόμματα με πολλά εκατομμύρια ευρώ, το δε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που είναι η τράπεζα και του τελευταίου χωριού της επικράτειας έχει κι αυτό δανείσει και δη την Τράπεζα που θέλει να το αγοράσει, με 350 εκατομ. ευρώ, όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Τ.Τ.

Χώρια τα δισεκατομμύρια που μοίρασε η Κυβέρνηση ως κρατική ενίσχυση σε όλες τις τράπεζες. Η Τράπεζα Πειραιώς πήρε 6,2 δις ευρώ  για να εξυπηρετήσει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται κι όχι για να μας αγοράσει!

 

Κι ενώ η κυβέρνηση το 2006 πούλησε το 7,18% της Αγροτικής προς 328εκατομ. € περίπου, σήμερα ο Σάλλας ζητάει το 77% της Αγροτικής και το 33% του Τ.Τ. - κρατηθείτε - προς 701 εκατομ. ευρώ.

Το σκάνδαλο του αιώνα!!!

 

 

Μπήκε στα ...χωράφια του!

 

Αναψε και κόρωσε ο Κασιδόκωστας όταν έμαθε ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος των 3Β Αγγελος Αποστολάτος ανοίγει εκλογικό κέντρο δίπλα στο ξενοδοχείο Aqua Marina.

Αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Αποστολάτο (σιγά μη κατάφερνε να ρίξει τον Κεφαλλονίτη), εστράφη κατά του ιδιοκτήτη με απειλές και πολλά τέτοια να διακόψει την εκμίσθωση.

Τέτοια ωραία, καθότι στο Κασιδοκωστάν δεν χωράει άλλος, αλλά ο “Καλλικράτης” έκρινε αλλιώς...

 

 

Πάρτυ βράδυ στην παραλία, τέλος

 

Κατά το Αστυνομικό Τμήμα Βούλας, απαγορεύεται το πάρτυ στην παραλία τη νύχτα. Οποιος επιχειρήσει να βάλει τα κεράκια και τα μουσικά όργανα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αυτόφωρο!

Ετσι συνέβη το περασμένο Σάββατο, στην παραλία της Βούλας και αν δεν βρισκόταν εκεί η Γ.Σ. δικηγόρος να πάει μαζί τους και να απειλήσει τα αστυνομικά όργανα για παράβαση καθήκοντος, θα τα έκλειναν μέσα τα παιδιά!.

Ενώ κάθε νύχτα όλη η συνοικία της Κάτω Βούλας μένει άγρυπνη από τα νυχτομάγαζα που άδουν μέχρι πρωίας!

(διαβάστε σχετικό σχόλιο με όλη την περιγραφή της ιστορίας με τίτλο: "Διωγμό και από την ελεύθερη παραλία!!")

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 222 guests και κανένα μέλος