Στο πυρ το εξώτερον!

 

Απαγόρευσαν, λέει, τα σύμβολα του κομμουνισμού στην Πολωνία. Απαγορεύονται μπλουζάκια, κονκάρδες, φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα κ.ά.

Αλήθεια, η Πολωνία είναι ευρωπαϊκή χώρα; Μέλος της “ελεύθερης” και “δημοκρατικής” Ευρώπης, της πολυπολιτισμικής, της ... μπορούμε να λέμε πολύ ώρα επίθετα.

Αν λοιπόν μπει κάποιος Ευρωπαίος στην Πολωνία φορώντας ένα μπλουζάκι του Τσε Γκεβάρα μπορεί να βρεθεί πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής!!

Και η Ευρωπαϊκή Ενωση καμώνεται.

Απ’ την άλλη όταν οι Ελβετοί με δημοψήφισμα αποφάσισαν ότι φτάνουν οι μιναρέδες στη χώρα τους, “βγήκε από τα ρούχα της” η Ευρωπαϊκή Ενωση για την ανελευθερία και τη μη δημοκρατία.

Νέα “α-ν-ηθική!”

 

Η Τουρκία στην Ε.Ε.

 

Εδωσαν το “πράσινο φως” για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας στην Κύπρο. Πάρτυ έκαναν οι  Τούρκοι αξιωματούχοι.

Γιατί τους κρατούντες στο Ευρωκοινοβούλιο δεν τους ενδιαφέρει η Κύπρος, τους ενδιαφέρει ο Καύκασος και τα πετρέλαια που ονειρεύονται.

Τα περί δημοκρατίας και αλληλεγγύης των λαών είναι το περιτύλιγμα.

 

Ε, ρε γέλια!!!

 

Βλέπω την Κώστα Καραμανλή (αν ήμουν σκιτσογράφος θα τον σχεδίαζα), καθισμένο σ’ ένα ανάκλιντρο να απολαμβάνει την ελευθερία του, ξεκαρδισμένος στα γέλια.

 

Γιατί;

Γιατί όταν εκείνος έλεγε ότι έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για την οικονομία (προεκλογικά), ο Γ. Παπανδρέου απαντούσε: “λεφτά υπάρχουν”.

Μόλις προχθές πήρε το πρώτο δάνειο 5 δισεκατομμύρια ευρώ και έπεται άλλο ένα στις αρχές του νέου έτους!!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 207 guests και κανένα μέλος