Αγαπητή εβδομη

Στην εκδοση της 9ης Μαιου, αρ.φυλλου 883 και στην σελιδα 11, επιστολες σχολια αποψεις... η αξιοτιμη καθηγητρια κα Βουλα Λαμπροπουλου, μας τα (ψαλλει) επειδη ως δημοτες της Βουλας δεν κανουμε τιποτα, για να αποτρεψουμε τα εργα και ημερες της εξουσιας της πολης μας.

Δεν καταλαβα!!! δηλαδη τι θελει η κα Λαμπροπουλου να κανουμε? Να ξεσηκωθουμε εναντια στην δημοκρατικά εκλεγμένη εξουσία? Οποίο θρασσος!! αν ειναι ποτέ δυνατόν να παμε εμεις οι απλοι πολίτες εναντίον της εξουσιας και των αποφάσεων αυτής, αλλωστε αυτοι (οι εξουσίαρχοι) ξερουν και ό,τι πρατουν το πρατουν με γνώμονα το κοινο καλο και οχι την αυτοπροβολή ή ιδια συμφεροντα και εξηγούμαι.

Το συντριβανι στην πλατεια τί προσφερει? Τιποτα!!, απλα καταλαμβανει χωρο, ο οποιος κάλλιστα θα μπορουσε να ειχε καλυφθει απο “πολιτιστικα τραπεζοκαθισματα”, ούτως ώστε να προσφερει ενα έσοδο στον Δημο, ενω τωρα εχουμε ενα συντριβανι και μια μαρμαρινη πλακα με τα ονοματα των πεσοντων αεροπορων στα Ιμια! Δεν ειπα, ενταξει, πεσανε για την πατριδα (για ποιανου πατριδα?), αλλά να εχουμε ολόκληρο συντριβανι στη μνημη των ΗΡΩΩΝ!!, αυτο νομιζω οτι παει πολύ!!!

Ελπιζω αγαπητε αναγνωστη, αγαπητη αναγνωστρια, εαν εχεις φτασει μεχρις εδω η αγανακτηση σου, με τα γραφομενα μου, να εχει χτυπησει κοκκινο. Αυτο θελω κι εγω!!

Αγαπητε Δημαρχε Γρηγορη εισαι ιπταμενος, ημουνα ιπταμενος, ελπιζω και ευχομαι να μην εγκρινεις αυτην την ιεροσυλια. Σκεψου καπεταν Γρηγορη τι γινονταν εκεινο το βραδυ, οι ανεμοι στο αιγαιο ηταν της ταξεως των 60 ναυτικων μιλλίων ριπαίοι, βροχη, χαμηλη νεφωση, οταν οι τρεις ΗΡΩΕΣ!!! διαταχθηκαν απλα να πεταξουν για τον θανατο τους!!! θα μπορουσαν καλλιστα να δηλωσουν ασθενεια, (ξερεις πως γινεται) πλην ομως δεν το εκαναν, αλλα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι, πηγαν στην αποστολη, πεταξαν σε ισχυροτατες αναταραξεις, με λιγα λογια πεταγαν και βλεπανε το χαρο και απλα του λεγανε –Χαρε αντε και %^&%^ου!!. Τελικα τους πηρε ο κερατάς.

Γι αυτο και μονο το λογο πρεπει, μιας και που εισαι εν ενεργεία κυβερνήτης, να μην αφησεις να καταστραφει το συντριβανι και να βαλεις τις προτομές των αεροπόρων σε περίοπτη θεση στην πλατεια, ως επισης να μετονομασεις τρεις οδους με τα ονοματα των ηρωων, των πραγματικων ηρωων!!! βαρεθηκαμε τους σωτηρες πολιτικους μας.

 
 
Με εκτιμηση
Ιωαννης Τσοβολος
Πολιτης Βουλας 72Δ ΕΣΣΟ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 guests και κανένα μέλος