καλύφθηκε σχεδόν το σύνολο των πρωτοβάθμιων σχολικών μονάδων

 

Για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε το Πρόγραμμα Προαγωγής Στοματικής Υγείας στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού.

Στις 11 και 12 Μαΐου 2016, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σαρωνίδας, του 1ου και 2ουΝηπιαγωγείου Σαρωνίδας, του Δημοτικού Παλαιάς Φώκαιας και του Νηπιαγωγείου Παλαιάς Φώκαιας δέχθηκαν τις φροντίδες των οδοντιάτρων που τους επισκέφτηκαν στα σχολεία του, εξετάστηκαν δωρεάν και ενημερώθηκαν για την υγιεινή των οδόντων και του στόματος.

Το πρόγραμμα Προαγωγής Στοματικής Υγείας υλοποιείται από την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής και τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου. Κατά το σχολικό έτος 2015-2016 καλύφθηκε σχεδόν το σύνολο των πρωτοβάθμιων σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Σωφρόνης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Δημητρίου ευχαριστούν όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος για μια ακόμα χρονιά. Η άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια, τους οδοντιάτρους και τους Διευθυντές των σχολείων αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της δράσης.

 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 181 επισκέπτες και κανένα μέλος