ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Σπάτα 21/8/2014
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 29436

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Ο Δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος προκηρύσσει:

Δεύτερο επαναληπτικό πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας: 1) 19.676,93€ που αφορά το Δήμο 2) 1.500,00€ που αφορά το ΝΠΔΔ Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» 3) 1.000,00€ που αφορά το ΝΠΔΔ Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος – Βασ. Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα (3ος όροφος) Σπάτα Αττικής, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, την 4/9/2014 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:30 π.μ. έως 11:00 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μαζί με την προσφορά να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής για ποσό που θα καλύπτει το 5% της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης ή της αναλογικά προϋπολογισθείσης δαπάνης για την ποσότητα που επιτρέπεται να προσφερθεί, ήτοι 1.108,27 ευρώ.

Η χρηματοδότηση της προμήθειας θα γίνει από πόρους του Δήμου.            

Οι δαπάνες δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τεύχη της διακήρυξης καθώς και τη μελέτη από την ιστοσελίδα του Δήμου «www.spata-artemis.gr» και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Υπεύθυνη :Σωτηρίου Αναστασία, τηλ.213-2007397).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 140 guests και κανένα μέλος