ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ    ΚΟΡΩΠΙ 20.12.2011
ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ    Αρ. Πρωτ. 24723
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ     ΑΔΑ:  45ΨΨΩΛ6-Ρ4Ψ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμαρχος Κρωπίας διακηρύττει ότι:
Θα γίνει ανοικτός διεθνής διαγωνισμός για την «Προμήθεια δύο (2) απορριμματοφόρων».  Ο τύπος σύμβασης είναι σύμβαση ανάθεσης προμήθειας.   Παράδοση εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου Κρωπίας  Τα προϊόντα που ζητούνται είναι δύο (2) οχήματα συλλογής απορριμμάτων που καθένα αποτελείται από:
1. Πλαίσιο τύπου 4Χ2 με ωφέλιμο φορτίο τουλάχιστον 19tn.
2. Υπερκατασκευή υποδοχής απορριμμάτων, τύπου πρέσας, χωρητικότητας μετά την συμπίεση τουλάχιστον 16m.3  Γίνονται δεκτές προσφορές μόνο για το σύνολο των ειδών. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές. Αντιπροσφορές δε γίνονται δεκτές.  Για την σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών έχει γίνει χρήση των αντίστοιχων προτύπων όπου αυτό είναι δυνατό.  Ο χρόνος παράδοσης δε θα υπερβαίνει τη χρονική διάρκεια των εκατόν είκοσι (120) ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.  Έγγραφα και λοιπές πληροφορίες θα δίνονται από το σημείο που αναφέρεται στην προμετωπίδα του παρόντος εγγράφου, έως και έξι (6) ημέρες πριν από την ημέρα του Διαγωνισμού, χωρίς χρέωση. 
Προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 10:30π.μ, στο σημείο που αναφέρεται στην προμετωπίδα του παρόντος εγγράφου.  Επίσημη γλώσσα διεξαγωγής του διαγωνισμού γραπτή και προφορική ορίζεται η ελληνική. Τα αλλοδαπά έγγραφα συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα. Τεχνικοί όροι είναι δυνατό να αναφέρονται και στην αγγλική.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στους αναλυτικούς όρους Διακήρυξης.  Στην αποσφράγιση των προσφορών μπορούν να παρευρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι ή νόμιμοι εκπρόσωποί τους με στοιχεία ταυτοποίησης  Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 10:30π.μ, στο σημείο που αναφέρεται στην προμετωπίδα του παρόντος εγγράφου. 
Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό σε ποσοστό 5%, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%, επί της συνολικής προϋπολογισθείσης από την υπηρεσία δαπάνης. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Άρθρο 32 των αναλυτικών όρων Διακήρυξης.  Η συνολική δαπάνη έχει προϋπολογισθεί ενδεικτικά κατά ανώτατο όριο στο ποσό των 259.000,00 ευρώ (€) πλέον ΦΠΑ 23%, ήτοι 318.570,00 €. Η χρηματοδότηση της προμήθειας του τίτλου θα γίνει για ποσό 309.400,00 € από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και για ποσό 9.170,00 € από πόρους του Δήμου.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι έλληνες και αλλοδαποί πολίτες, τα ημεδαπά και αλλοδαπά νομικά πρόσωπα, οι συνεταιρισμοί, οι ενώσεις-κοινοπραξίες κλπ εφόσον πληρούν τους όρους στα αντίστοιχα Άρθρα των αναλυτικών όρων Διακήρυξης. 
Οι Ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής, αναφέρονται στο Άρθρο 9 των αναλυτικών όρων Διακήρυξης.  Η ισχύς των προσφορών, ανεξάρτητα απ’ οποιαδήποτε αιτία, είναι εκατόν είκοσι ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας του διαγωνισμού.  Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Αναλυτικές πληροφορίες στο Παράρτημα 1  και στα λοιπά τεύχη των αναλυτικών όρων Διακήρυξης.  Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης στον Ελληνικό τύπο 20 Δεκεμβρίου 2011  Ημερομηνία παραλαβής από την Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ε.Κ. 19 Δεκεμβρίου 2011. 
Ο Δήμαρχος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΚΙΟΥΣΗΣ


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος